1,66-ra megbuktathat a tanár 12. -ben angolból?
Figyelt kérdés
Amúgy hármas-négyes tanuló vagyok, de az angol nagyon nem fekszik sajnos...nem kérek beszólásokat.2011. ápr. 18. 14:10
1/6 A kérdező kommentje:
a dolgozataimból nincsenek karók, sőt vannak jó jegyek is, de a második félévben feleltetett vagy 9-szer tételekből, és nagyrészük karó lett, azért állok így.(persze van, akit egész évben nem láttam, hogy hívott felelni, de ez más tészta, nem akarom másokra hárítani)
2011. ápr. 18. 14:12
2/6 anonim válasza:
Simán megbuktathat, addig amíg 2.00 -át nem éri el az átlagod, a tanáron múlik, hogy buktat-e vagy sem. Gondolom, figyelembe veszi a hozzáállásodat is, készítesz-e házit, órán mennyire vagy aktív, figyelsz-e az órákon stb...
4/6 anonim válasza:
meg, de talán érettségi előtt nem szivat meg :)
5/6 A kérdező kommentje:
ma zártak le, megvan a kettes:)) persze órákon az utóbbi időkben nagyon figyeltem, órán aktív voltam, házi kész, és nem késtem óráról, szóval a jobbik arcomat mutattam:)
2011. ápr. 20. 18:38
6/6 anonim válasza:
2 fölötti átlaggal is simán megbuktathat(ott volna), jobb ha tudod. Hál Isten' nem így történt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!