Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben megbuktathat...

Ebben az esetben megbuktathat a tanár?

Figyelt kérdés

Kilencedikes vagyok egy szakközépiskolában.

Félévkor 3-as voltam Fizikából, viszont a második félévben sokat betegeskedtem, és nagyon nem értettem a dolgot.

Ezért a második félévben a jegyeim: 1,2,3,2,1 az utolsó dolgozat témazáró.

Így 1,8-ra állok.

Mindent megpróbálok, hogy legalább még jegyet szerezzek, hogy javítsak. Viszont a tanártól semmi választ nem kapok erre.

Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben megbuktathat a tanár?

2010. jún. 1. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne itt kérdezd,jó??? én se és a szüleim se hittük el,hogy velem megteheti,de megtette!Félévkor dicséretes 5-ös voltam 1 tantárgyból,utána sulit váltottam költözés miatt és szivatott a tanár,mert évközben külföldre mentem nyelvtanfolyamra és osztályozó vizsgára küldött!!szEmETEK a tanárok,menj az OM-hez!!!!!!!!!!!!! mi nem mentünk,mert nem hittük el,és basszus megbuktatott!! Rohanj,amíg tudsz és érd el,amit lehetsz!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 1. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Akarom mondani,amit lehet!!!
2010. jún. 1. 18:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

év végi jegy a félévi jegy és a második félévi jegyek átlaga,tehát (1,8+3)/2=2,4

bőven 2es,nem buktathat meg

2010. jún. 1. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Megbuktathat, persze ez az Ő hatásköre. Bár szerintem meg fogja engedni, hogy megpróbálj javítani.
 5/12 A kérdező kommentje:
Még nem zártuk le a jegyeket, csak nagyon aggódok magam miatt, görcsöl a torkom és rosszul vagyok, mert egyszerűen tudom, hogy az én hibám volt és hogy hülye voltam, de még van 3 óránk hátra, remélhetőleg ad lehetőséget javítani
 6/12 anonim ***** válasza:
Így van, az átlagod 2-es felett van!!Nem tehetné meg elméletileg,de gondolj bele,én félévkor ötös voltam,utána másik suliban ez a tanár pofára osztályozott, velem hol tehette volna meg a drága,hogy megbuktat?? SEHOL!! Úgyhogy már most kezdj el intézkedni,igazgató, utána Oktatási Hivatal (mert az igazgató is összejátszhat a tanárral)!!Ne várd meg,amíg osztályozóra küld!! Jelezd,hogy nem reagál a tanár, te meg javítani szeretnél!!!!!
2010. jún. 1. 18:47
 7/12 flora08 ***** válasza:
Két 1-esed van, nem valószínű, hogy megbuktat. A mi sulinkban akkor buktatnak, ha a jegyek átlaga nem éri el az 1,5-öt (ha jól tudom).
2010. jún. 1. 18:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Holnap megkérdezem még egyszer, hogy javíthatok-e ha nem reagál megyek az igazgatóhoz akkor.
2010. jún. 1. 18:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az utolsó 1-es egy témazáró :(
2010. jún. 1. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Bármit megtehet. Ismerek olyat akinek tesiből csak ötöse volt. Versenyekre ment, legtöbbször első meg mnden... A dicséretes ötösre számított, aztán a tanár közölte vele, hogy ha 4est akar mutassa be az összes gyakorlatot hibátlanul. Elvilleg azért mert a tanár szerint nagyképű volt a gyerek. Ja és benne van a top10 gimiben..
2010. jún. 1. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!