Tényleg megbuktathat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a magyar tanárom utál engem, én is őt, tudja ő tudom én, mindenki tudja. Már év elején kijelentette, hogy meg fog buktatni, igy már eleve mire eljött a december 6 1esem volta tantárgyból. Minden hülyeségér irt be egyest, de volt h mindenkinek. Pl volt olyan h bejött és mindenkinek 1est adott, nem is kérdezett semmit. Dolgozatokra már be se jártam, nem adom meg neki ezt az örömöt, hogy még így is több 1est adhasson. De azt decemberbe ugy gondoltam, megmutatom neki h nem vagyok hülye, csak ö barom. irtunk azóta 2 dolgozatot. Az 1ik 4es másik 5ös lett. Igy 1,87 az átlagom javuló tendeciával. igy is megbuktathat félévkor? Bocs ha hosszú lett.
2012. jan. 13. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen megbuktathat ha nagyon akarja.

Amúgy hogy írod hogy van egy négyesed meg egy ötösöd... nem kaptál volna ha pikkelne rád..

Mellesleg sokat segít ha szülők bejárnának fogadóórára hozzá mert akkor másképp áll a gyerekhez is a tanár. /sőt beis mehetsz szülővel/

Legalábbis nekem sokat segített

2012. jan. 13. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jan. 13. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha nagyon biztos vagy magadban, és azt gondolod, hogy te tényleg jól tudod, és csak a tanár tol ki veled, akkor jelentkezzél független bizottság előtti vizsgára az egész évi anyagból, és akkor az lesz a jegyed, amit ott kapsz. Nem fognak számítani az év közben kapott jegyek.

[link]

2012. jan. 14. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!