Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Buktál már meg olyan vizsgán...

Buktál már meg olyan vizsgán amire rengeteget készültél?

Figyelt kérdés
Ma délután vizsgázok számvitelből és annak ellenére, hogy véleményem szerint rengeteget tanultam rá, semmire sem emlékszem, mintha éjszaka valaki kitörölt volna mindent a fejemből :( Próbálom felidézni a fogalmakat, feladatokat, de szinte semmi sem jut az eszembe.
2012. jan. 8. 08:53
 1/8 anonim válasza:
0%
Talán ahelyett, hogy itt kolbászolsz, inkább a fogalmakat, feladatokat kellene átnézned...
2012. jan. 8. 09:21
 2/8 anonim válasza:

így még sohasem jártam, de majdnem igen.

ha megbuktam volna, nem is tudom, mit tettem volna. haragudtam volna, sírtam és reklamáltam volna.

izgulsz, azért gondolod azt, hogy hirtelen mindent elfelejtettél.

a vizsga napján ne kávét, inkább zöld teát igyál, egészséges mennyiséget persze, nem három filternyivel. legyen a hasadban icipici kaja, korpás keksz, vagy valami könnyen emészthető finomság.

lélegezz lassan, mélyeket, és akkor elég oxigén lesz a szervezetedben.

ne félj, ebben az országban nem szokták a vizsgáztatók lerágni a vizsgázók fejét. nem olcsó viccből mondom, tényleg nem vérszívók a vizsgáztatók, tisztában vannak azzal, hogy szétizguljátok magatokat.

sok sikert

2012. jan. 8. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Bizony, sajnos pont ezen a héten. Orvosis vagyok, rengeteget készültem a biokémia vizsgámra, viszont egy tételnél leblokkoltam, a vizsgáztató meg sajnos nem a rendesebb fajtából volt. Hazajöttem, kibőgtem magam, aludtam egy nagyot, és folytattam a tanulást, holnap megyek újra.
2012. jan. 8. 10:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Túl vagyok rajta :)

Kedves első válaszoló! Szinte biztos voltam abban, hogy kapni fogok ilyen jellegű beszólást... Már hetek óta napi 8-10 órát készültem folyamatosan, nem hiszem, hogy ennél többet tehettem volna.

A vizsgán a legtöbb dolog szerencsére eszembe jutott, úgyhogy remélhetőleg sikerrel jártam :)

Kedves harmadik! Nagyon sajnálom ami történt, drukkolok, hogy a következő sikerüljön! :)

2012. jan. 8. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm a drukkot, remélhetőleg akkor a tied jól sikerült :)
2012. jan. 8. 21:28
 6/8 anonim válasza:

kedves Második vagyok

azért jólesett volna, ha nekem is írsz...

:)

2012. jan. 9. 17:22
 7/8 anonim válasza:
KRESZ :D
2012. jan. 10. 12:23
 8/8 anonim válasza:
kb 4 -5 alkalommal buktam KRESZBŐL xD
2012. jan. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!