Idegenforgalmi szakmenedzser modulzáró vizsga tapasztalatokra lennék kíváncsi-pár sorban, mennyit készültél, mennyire volt fárasztó, milyen volt a szóbelid?
Szia!
Nekem még friss az élmény, mert tegnap volt:)
Nem volt túl színvonalas a suli ahova jártam, így a vizsga se... De én csak a pluszpont miatt csináltam, nem itt akarok elhelyezkedni, meg nem is sok értelme van az egésznek szerintem.
Írásbeli nem készültem, de mint kiderült nem is lett volna érdemes, a gyakorlatot nem kommentálom, tudtuk előre, hogy mi lesz... A szóbelin meg nem szivatott senki. A vizsgaelnökök meg mintha ott se lettek volna. A teljes készülés max 1 nap volt, mindenre:) De két évig kb. minden órán ott voltam. Fárasztó?? Hm, nem nagyon.
Nekem május 18-19 volt az írásbeli
máj. 27 gyakorlat
jún. 6 szóbeli
Nekem csak ezek voltak megadva, amúgy ez szerintem egységesen van megadva, mert az egyik ismerősöm vidékre jár és neki is ezek az időpontok voltak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!