Most hogy megszüntetik az állami támogatást egyetemeknél, minek erőltessem meg magam az érettségivel? Számít ez valamit? Így is, úgy is fizetnem kell, hogy tanulhassak.
Mocskok :@ :(
Meg miez hogy lediplomázom és a tanulmányi éveim dupláját kell itthon robotolnom??
Undorító komolyan..
az állam annyit fizet ahányra szükség van. Eddig nem így volt és nagyon is indokoltak e mostani intézkedések. mit nem lehet ezen felfogni?
Nem a gazdagoknak kedveznek, hanem azoknak a jó tanulóknak akik valóban érettek a továbbtanulásra. A többi tanuljon szakmát. Mi ez a hülye diplomamánia. Kitörölheted vele a segged, ha nem találsz munkát. És nyilván kormány tudja, hogy milyen munkára van igény.
De okosak lettek a kis gimis kamaszok. Jajj nem mehetek egyetem, mi lesz velem, megyek tüntetni. Inkább tanulj b**meg ne rinyálj.
szerintem elég butaság az is,hogy aki "jó tanuló bekerül" ahova szeretne..
nekem van felsőfokú német nyelvvizsgám
középfokú angol nyelvvizsgám
emelt érettségit teszek németből
6 tantárgyból érettségizek
ha matekból és emelt németből 90%-os érettségit írok,akkor is MAXIMUM 438 pontom lesz,ami nem lesz elég a gazdasági szakra amire mennék.. kérdem én,akkor én hülye lennék? mert a pontjaim alapján nem kerülök be..
Kedves utolso! Ugy erzem en tisztelettudoan irtam le a velemenyemet, ezt elvarom mastol is. Nem tudom mit vegeztel, nem is erdekel, de a hozzaszolasod rengeteg tragar szot tartalmaz, ami nem vall jo modorra. Csak a jovore nezve, ha vitatkozni szeretnel, azt probald kicsit kulturaltabban. Tovabbi szep estet! (kerdezo, elnezest, hogy offoltunk)
Ja, egy egyetemista voltam, nem "rinyalo gimis".
ma 19:38
A kis rinyáló gimis kamaszok legalább kulturáltan nyilvánítják ki a véleményüket.
19:45-ös: Nem vagy buta, de ezek szerint vannak nálad okosabbak, szerencsésebbek. Nem hiszem el, hogy ennyi ponttal ne tudnál kitalálni valami más lehetőséget. Meg kell értened, hogy nem fogják kifizetni a képzésedet úgy, hogy tudják, hogy nincs olyan munkára szükség. Pénzkidobás. Nem csak a te pénzed, hanem az egész országé, és az az ország érdeke, hogy értékes munkát végezz, és ne legyél diplomás munkanélküli, több milliós képzéssel a hátad mögött.
Sok sikert a továbbtanuláshoz!
az ország pénzéhez azért a szüleimnek,nagyszüleimnek,rokonaimnak is sok köze van, a sok sok adóval. szerintem nem luxus azt kérni,hogy ha valaki rendesen,tisztességesen tanul,akkor az esélyt kapja meg,hogy bent maradjon.
te biztos valami nagyon hasznos szakon tanulsz (végülis az csak orvos,vagy mérnök lehet). szerencsés lehetsz ha hasznos és szereted is. de,hogy lehet egy embertől elvárni hogy pár héttel jelentkezés előtt váltson életcélt,és menjen mondjuk fizikusnak mert arra szükség van? gondolj bele,te nem azt tanulnád amit szeretnél,hanem egy teljesen más dolgot,csak azért mert azzal TALÁN kapsz munkát és INGYEN van,de azért maradj még 10 évig ebben az országban olyan szakmával ami távol áll tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!