Sok kamasz miért nem foglalkozik a tanulással?
Én 15 éves vagyok, most kerültem gimibe és igen sokat romlott az átlagom az általános iskolához képest. Ennek nem feltétlenül én vagyok a hibája, mert a szorgalmammal nincs baj, csak egy nagyon gyenge általánosból egy egész erős gimibe kerültem. 3,1 lett most az átlagom félévkor, de örültem neki. Tudom, hogy ennél többre is képes leszek és javítani szeretnék, remélem sikerülni is fog. Matekból majdnem megbuktam, de nem azért mert leszarom, nem figyelek oda órán és nem érdekel, hanem azért, mert egyszerűen nem értem és a tanár se magyaráz valami érthetően. Oké, nem az ő hibája, mert alapból sok lemaradással jöttem ebbe a suliba, ami viszont tényleg nem az én hibám volt. 2 évig nem volt rendes matek tanárom, így rengeteg minden kimaradt. Ezért örültem én annyira annak a matek kettesnek. Remélem év végére sikerül összehoznom a hármast.
Amúgy meg nem kell állandóan a kamaszokat szidni. Nem lehet mindenki tökéletes, és ti is voltatok gyerekek. Az általánosítás is hülyeség, azért mert sokan ezt csinálják, nem mindegyik és nem mindenki azért örül, hogy nem bukott meg, mert csak az érdekli, hogy átmenjen.
13.55-ös vagyok.
8.-os vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!