Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sok kamasz miért nem foglalkoz...

Sok kamasz miért nem foglalkozik a tanulással?

Figyelt kérdés
Általános iskolában, meg középiskolában is, vannak sokan akik annnyira büszkék magukra ha nem buknak meg, megkapják jószívből a 2-est. Vannak sokan akik letojják, hogy hányasok csak meg ne bukjanak, de az ilyenek meg mit akarnak majd kezdeni az életükkel?
2012. jan. 14. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Én 15 éves vagyok, most kerültem gimibe és igen sokat romlott az átlagom az általános iskolához képest. Ennek nem feltétlenül én vagyok a hibája, mert a szorgalmammal nincs baj, csak egy nagyon gyenge általánosból egy egész erős gimibe kerültem. 3,1 lett most az átlagom félévkor, de örültem neki. Tudom, hogy ennél többre is képes leszek és javítani szeretnék, remélem sikerülni is fog. Matekból majdnem megbuktam, de nem azért mert leszarom, nem figyelek oda órán és nem érdekel, hanem azért, mert egyszerűen nem értem és a tanár se magyaráz valami érthetően. Oké, nem az ő hibája, mert alapból sok lemaradással jöttem ebbe a suliba, ami viszont tényleg nem az én hibám volt. 2 évig nem volt rendes matek tanárom, így rengeteg minden kimaradt. Ezért örültem én annyira annak a matek kettesnek. Remélem év végére sikerül összehoznom a hármast.

Amúgy meg nem kell állandóan a kamaszokat szidni. Nem lehet mindenki tökéletes, és ti is voltatok gyerekek. Az általánosítás is hülyeség, azért mert sokan ezt csinálják, nem mindegyik és nem mindenki azért örül, hogy nem bukott meg, mert csak az érdekli, hogy átmenjen.

2012. jan. 15. 14:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, én nem mindenkiről beszéltem.
2012. jan. 15. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

13.55-ös vagyok.

8.-os vagyok.:)

2012. jan. 15. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
persze pontozzatok csak le hisz pont olyanok vagytok mint akikről írtam,azt hiszitek mindent jobban tudtok...
2012. jan. 15. 20:13
 15/17 anonim válasza:
100%
Anyukám nem mintaszülő - nem szidom őt, sőt, nagyon szeretem, és örülök, hogy van nekem(L) - , ő NEM NEVELTE BELÉM a tanulást. Soha nem ült le velem tanulni, nem kényszerített rá, volt mikor a leckémet is megírta. Most vagyok 10.es, de nem megy a tanulás... Hiába akarom, nem birok leülni az asztalhoz, és tanulni... Nincs belém nevelve a dolog :( nem a gyerek hiába, ha nem tanul, vagy ha bukdácsol.
2012. jan. 15. 20:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem több ilyen barátom is van, osztálytársam is, és van, aki mondjuk 4 éves kora óta asztalos akar lenni... Az matekból jó, és a többire sz*rik...Meg a legtöbbnek akit én ismerek van valami "terve" mittudomén az egyik meg aztmondja, max kőműves lesz... amúgy miért fáj naked, hogy van aki nem tanul? Amúgy is szerintem túlképzik magukat az emberek, vagyis sok embert 2-3 diplomával nem vesznek fel sehova, mert félnek, hogy túl jól dolgozik majd stb... De amúgy nem értem őket, és építész szeretnék lenni, mégis 5,0 vagyok pl bioszból... persze van ami nem megy annyira, de igyekszem 4-es fölött maradni, egyszer volt 3-asom év végén, de edddig mindig 4,5 vagy annál jobb "összátlagom" volt.... Mert ugye a kedves emberkék, akik tojnak mindenbe azt érik el, hogy nem lesz meg az ún. általános műveltség, amire meglepő módon az általános iskolban tehetnek szert... Úgyhogy én is furcsálom hogy lehet ennyire tojni a világra... Azt megértem, hogy háromegészvalahánya átlaga van, mert elég lusta, de hogy valaki 2-es átlag alatt teljesítsen önszántávól nekem hihetetlen...
2012. jan. 16. 15:09
 17/17 anonim ***** válasza:
elég gusztustalan,hogy elkülditek a moderátornak,ha a válasz nem tetszik,mert leírja benne az ember az igazságot,nem volt benne semmi sértő..mi a francért van a kérdés??? hogy kis pisis 12-15 évesek megválaszolják?? a többi meg le van szarva ők úgysem tudhatják...akkor is tény,hogy az általános és a középiskolát illik elvégezni,mindegy gimi szakiskola,vagy szakközépiskola,de azért,elég gáz,ha valaki azt a kis mennyiséget se képes megtanulni ami az általános iskolába van,ok,hogy nem kell mindenkinek diploma de az általános műveltséget,illene elsajátítani,és ebben nem csak a gyerek,hanem a szülő,és a tanár is a hibás,kérdező én azt mondom legyenek büszkék,arra,hogy ennyi eszük sincs,az ő bajuk lesz
2012. jan. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!