Kinek van itt olyan kapcsolata a szüleivel, hogy elmondja nekik a gondjait, esetleg van olyan szülő, akivel sok mindent megoszt kamasz gyereke?
Mert én például nagyon nem. Sem az egészségügyi, sem a lelkiproblémáimról nem szoktam velük beszélni. Pedig nincs okom rá, hogy ne bízzak meg bennük, mégis nagyon szégyenlős vagyok. Barátnőimmel viszont szoktam beszélni róla. Csak itt az egészség rovatban, meg a kamaszoknál is sokszor válaszolják, hogy: Beszélj a szüleiddel, kérdezd meg anyukádat/apukádat, nekem ez soha nem menne.
Nem is tudom, ha egyszer lesz pasim, el merem-e hozni haza...
Én mindig, mindent megbeszélek anyummal. Sőt, nagymamámmal is.
21/l
Én is szülő vagyok , a lányom már kisebb kora óta mindent elmond, tudja hogy megbízhat bennem. Amikor fiúkkal pl. msnezik , azt is mindent megmutat és nem azért mert ott ülök fölötte hanem mert hív hogy anya nézd mit írt ...
A jegyeivel nem kell szégyenkeznie mivel kitűnő tanuló pedig én általában mindenhova elengedem, akár hétköznap is.
Jelenleg van barátja , amikor lefeküdtek akkor is tanácsokat kért, vettünk óvszert stb. Ha van valami baja mindig szól.Imádjuk egymást :-)
Pedig még rajta kívül van 3 kicsi gyerekem :-)
35 . N
Hát én a dolgok nagy részét megbeszélem anyummal. Egy csomó fiú barátom volt már nálunk meg tudja hogy jóban vagyok a fiúkkal is tehát nálunk ez nem gáz. Azt is megengedem hogy az sms-eim megnézze. Őszinték vagyunk egy mással. :)
Mindent megbeszélünk, de ez szerintem személyiség függő. ;)
13/l
Szia!
Régen én is így voltam a szüleimmel, pedig tudtam hogy minden esetben számíthatok rájuk. Én a lelki problémáimat mindig megbeszélem anyukámmal (pl. ha bánt valami, suliban cikiznek stb.). Amikor az emberek szaporodását tanultuk suliban, akkor az volt a házi feladat, hogy: Beszélj a szüleiddel. De én valahogy szégyenlős voltam hozzá. Manapság egyre több mindent megbeszélek a szüleimmel. Csak rá kell szánnia magát az embernek.
Állj oda anyukád/apukád elé, vegyél egy nagy levegőt és mondd el a gondodat/problémádat. Sok sikert! Ne félj, hisz' írtad is, hogy nincs okod rá hogy ne bízz meg bennük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!