Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kinek van itt olyan kapcsolata...

Kinek van itt olyan kapcsolata a szüleivel, hogy elmondja nekik a gondjait, esetleg van olyan szülő, akivel sok mindent megoszt kamasz gyereke?

Figyelt kérdés

Mert én például nagyon nem. Sem az egészségügyi, sem a lelkiproblémáimról nem szoktam velük beszélni. Pedig nincs okom rá, hogy ne bízzak meg bennük, mégis nagyon szégyenlős vagyok. Barátnőimmel viszont szoktam beszélni róla. Csak itt az egészség rovatban, meg a kamaszoknál is sokszor válaszolják, hogy: Beszélj a szüleiddel, kérdezd meg anyukádat/apukádat, nekem ez soha nem menne.

Nem is tudom, ha egyszer lesz pasim, el merem-e hozni haza...

2012. jan. 2. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Én mindig, mindent megbeszélek anyummal. Sőt, nagymamámmal is.

21/l

2012. jan. 2. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
én is sok mindent megszoktam beszélni anyummal (azért nem mindent)
2012. jan. 2. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Szia!Én egy anyuka vagyok.A lányommal nagyon jó viszonyunk van,mindent megbeszélünk én úgy érzem,és bármivel jöhet hozzám,jön is.Hiszen senki a világon nem ismeri őt úgy mint én,nem szereti úgy.Mindíg elmondom neki hogy a javát akarom,és nincs olyan probléma amit mi ne oldanánk meg.Bennem megbízhat mert 100%-ig érte vagyok,és nincs még egy ember(talán az apja)akivel így van.Sajnos anyukádék ezek szerint nem beszélgettek Veled eleget,ha előttük is szégyenlős vagy.Próbáld meg még nem késő.Kezdj el vele(velük)beszélgetni semleges témáról.Sőt ezt amit leírtál is megbeszélheted velük.Ha jó a kapcsolatod egyébként velük örülni fognak hogy nyitottál.
2012. jan. 3. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is szülő vagyok , a lányom már kisebb kora óta mindent elmond, tudja hogy megbízhat bennem. Amikor fiúkkal pl. msnezik , azt is mindent megmutat és nem azért mert ott ülök fölötte hanem mert hív hogy anya nézd mit írt ...

A jegyeivel nem kell szégyenkeznie mivel kitűnő tanuló pedig én általában mindenhova elengedem, akár hétköznap is.

Jelenleg van barátja , amikor lefeküdtek akkor is tanácsokat kért, vettünk óvszert stb. Ha van valami baja mindig szól.Imádjuk egymást :-)

Pedig még rajta kívül van 3 kicsi gyerekem :-)

35 . N

2012. jan. 3. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a dolgok nagy részét megbeszélem anyummal. Egy csomó fiú barátom volt már nálunk meg tudja hogy jóban vagyok a fiúkkal is tehát nálunk ez nem gáz. Azt is megengedem hogy az sms-eim megnézze. Őszinték vagyunk egy mással. :)

Mindent megbeszélünk, de ez szerintem személyiség függő. ;)

13/l

2012. jan. 3. 15:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyenek is előfordulnak :)
2012. jan. 3. 19:32
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Régen én is így voltam a szüleimmel, pedig tudtam hogy minden esetben számíthatok rájuk. Én a lelki problémáimat mindig megbeszélem anyukámmal (pl. ha bánt valami, suliban cikiznek stb.). Amikor az emberek szaporodását tanultuk suliban, akkor az volt a házi feladat, hogy: Beszélj a szüleiddel. De én valahogy szégyenlős voltam hozzá. Manapság egyre több mindent megbeszélek a szüleimmel. Csak rá kell szánnia magát az embernek.

Állj oda anyukád/apukád elé, vegyél egy nagy levegőt és mondd el a gondodat/problémádat. Sok sikert! Ne félj, hisz' írtad is, hogy nincs okod rá hogy ne bízz meg bennük. :)

2012. jan. 11. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!