Maximalista vagyok, kezdek bekattanni, segitenel?
Szerintem ne várj sok választ, én is feltettem hasonló kérdést, de senki se segített:DD
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
De legalább tudod, hogy nem vagy egyedül:)
Egyébként a cum laude az 3,5-4,5-ös átlagot jelent. A summa cum laude a 4,5 feletti:)
Szerintem most már be kellene vállalnod a javítást, ha a tanárnak is mondtad, mert ilyenkor már kicsit gáz meghátrálni. Aztán lesz ami lesz:D
Nekem a kérdésem kiírása óta már sikerült kicsit "leszarnom" a dolgot. Nehéz, nehéz, de törődj bele oszt kész. Diplomába egyébként is csak a szigorlatok számítanak, nem minden kis szutyok.
Franc se tudja. Ha több levelet váltottatok, akkor lehet érdemes írni neki:) Írd meg neki, hogy köszönöd a lehetőséget, de átgondoltad és megbarátkoztál a négyeseddel:)
De amúgy nem a jegyeiden múlik, milyen szakember leszel. Egyrészt a mindennapi munkádban köze sem biztos, hogy mindenre szükséged lesz, amit tanulsz. Másrészt a jegy nem mindig tükrözi a valódi tudást.
Jó dolog szerintem, ha az ember arra törekszik, hogy minél jobban teljesítsen, de felesleges magadból idegroncsot csinálni emiatt. Síni meg aztán főleg felesleges:) (Én azért a sírásig nem jutottam el:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!