Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudom, hogy maximalista...

Honnan tudom, hogy maximalista vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy jött ez a kérdés, hogy infón miközben dolgozunk, mindenki munkájában van pár hiba, én még is úgy csinálom meg, ahogyan a lapon látom, és így kapok a visszajelzéseket. Ez igaz?
2011. dec. 12. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
A lényeg. Ha kapsz egy 5-öst, de van pl. 1 hibád akkor már kiakadsz és legszívesebben újra írnád a dogád. Ha 10 büntetőből tesi órán be kell dobni 7-et és jelest kapsz már rossz érzés ha nem 10-ből 10-et dobtál be. Ha a KRESZ vizsgán nem max pontot érsz el és úgy mész át. (míg mások azon paráztak, hogy átmenjenek, én majdnem meghaltam, hogy csak NE legyen 1 hibapontom sem).Nem elég egy kettes (még az egyetemen sem) hanem mindenből hibátlan akarsz lenni. És még nagyon sokáig sorolhatnám.
2011. dec. 12. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:
igaz, csak hozzátenném, hogy ennek vannak fokozatai. A tökéletes megoldásra való törekvés a maximalizmus, azalatt meg különböző szintű kompromisszumokkal is lehet többé-kevésbé vállalható eredményeket produkálni.
2011. dec. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!