Hogyan lehetnék kevésbé maximalista? Vagy jól van így?
Sajnos elég rosszul fogalmaztam meg a kérdést,nem vagyok olyan értelemben maximalista,egyszerűen mindig többet várok el magamtól.Példának ott a kémia.Betegség miatt sokat kimaradtam,ezért bukásra álltam csak ebből a tantárgyból.Az utolsó javítódogán sikerült négyest írnom úgy hogy egy hónapig gürcöltem hogy megtanuljam.Így meglett a kettes félévi.Majd beleszakadt a szívem.Ne már.Anyu persze örült,meg büszke volt rám hogy így sikerült,de én dühös voltam magamra,pedig tudtam hogy már nem tudtam volna kettesnél jobbat kicsikarni.És ez mindig így van, hiába a körülmények,mindig magamat hibáztatom ha valamim nem sikerül.
Összegezve ez nagyon rossz nekem.Bűntudatom van,dühös vagyok,nem akarok olyan lenni,aki ilyen szigorú önmagához.
Szerintem meg ez nagyon is jó! Többet vársz el magadtól, tehát egyre jobban akarod, ezért jobban teljesítesz majd. Csak így tovább! Bárcsak olyan lehetnék mint te!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!