Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék kevésbé...

Hogyan lehetnék kevésbé maximalista? Vagy jól van így?

Figyelt kérdés

Sajnos elég rosszul fogalmaztam meg a kérdést,nem vagyok olyan értelemben maximalista,egyszerűen mindig többet várok el magamtól.Példának ott a kémia.Betegség miatt sokat kimaradtam,ezért bukásra álltam csak ebből a tantárgyból.Az utolsó javítódogán sikerült négyest írnom úgy hogy egy hónapig gürcöltem hogy megtanuljam.Így meglett a kettes félévi.Majd beleszakadt a szívem.Ne már.Anyu persze örült,meg büszke volt rám hogy így sikerült,de én dühös voltam magamra,pedig tudtam hogy már nem tudtam volna kettesnél jobbat kicsikarni.És ez mindig így van, hiába a körülmények,mindig magamat hibáztatom ha valamim nem sikerül.

Összegezve ez nagyon rossz nekem.Bűntudatom van,dühös vagyok,nem akarok olyan lenni,aki ilyen szigorú önmagához.

2011. jan. 8. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jan. 8. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
13
2011. jan. 8. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ez nagyon is jó! Többet vársz el magadtól, tehát egyre jobban akarod, ezért jobban teljesítesz majd. Csak így tovább! Bárcsak olyan lehetnék mint te!

15/L

2011. jan. 9. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Van ahol jó, de van ahol nem. Ismerd meg a korlátaidat.Ha nem megy jobban a tanulás, ne erőltesd, mert annál roszabb. Azt a tárgyat told, ami megy. Ne a szüleidnek tanulj, hanem magadnak. Én nem voltam jó tanuló. Szükséges a tudás, de lesz időd tanulni. Nézz meg híres embereket, Pl.: Einstein rosszul állt matekból, és ki lett belőle. Én villanyszerelő vagyok, de egy-két képlet gondolkodóba ejt még most is. Nekem volt egy általános iskolai osztálytársam, aki végig bukdácsolta a nyolc osztályt, és ma már egy jó nevű asztalos műhelye van. Azért, mert nem lettek olyanok a jegyeid, amilyet szeretnél, ne keseredj el. Keresd meg, hogy mit hibáztál, és próbáld meg kijavítani.
2012. máj. 12. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!