Lascalle kérdése:
Mit kéne tennem? Kezdek bekattanni
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom vagdosom magam. Pár évre abbamaradt, de június óta újra kezdtem. Sokkal mélyebbre vágok, és már szinte nincs olyan hely ahol nem borítanak hegek(bokám,hasam,combom,csuklóm,karom,mellem...) E mellett elég sokszor kiborulok.Néha pörgök és nagy a boldogság.Máskor meg ok nélkül napokig sötét szobában gubbasztok. Nem sokáig bírom már a problémákat. Amint boldog lennék mindig jön valami olyan ami tönkretesz. Hegeimet,érzelmeimet,problémáimat rejtegetem. Többször megfordult az öngyilkosság gondolata. Egyre komolyabban gondolom,egyre mélyebb a vágás.Néha magamtól is félek.Félek, hogy ideg összeroppanásom lesz.Nem tudom mit kéne tennem, nem akarom, hogy bárki is megtudja. Valaki segítsen meg megőrülök!2011. nov. 6. 19:13
2/8 anonim válasza:
ha nincsenek barátaid, vagy csak szeretnél valakivel beszélni akkor nyugodtan írj nekem. nekem is vannak hasonló problémáink, talán jót tenne mindkettőnknek ha beszélhetnénk róla valakinek.
3/8 anonim válasza:
aha nekem is írhatsz ha uncsizol és csak beszélgetni akarsz, voltak hasonló dolgaim nekem is de sikerült már "leszoknom" szerencsére
a pszichológus meg tényleg jó ötlet
4/8 anonim válasza:
Hah... "jajj de depis vagyok megölöm magam" Komolyan ez a sláger manapság? Ha ennyire hülye vagy, csak hajrá! Nekem se tejfel az életem, sőt... Mégse gondolok soha arra, hogy öngyilkos legyek! Képzeld, nap mint nap kihasználnak, belém rúgnak és megaláznak, nincs egy boldog percem, mégsem vagyok ilyen elmeroggyant. De kérlek, mielőtt úgy döntesz, hogy a testeddel növeled a Duna vízkiszorítását, oszd meg velünk, mi bántja oly nagyon a kicsi szívecskédet. -.-
5/8 anonim válasza:
sanax az nagyon jó az olyan rossz napokra!de ne feledd nagyon nehéz róla leszokni!!!Én is mikor kezdtem elkattani nagyon sokat segített nekem hogy ne kerüljek diliházba és ne öljek meg mindenkit,csak tényleg nagyon rossz volt leszokni róla...Csaj vagy?
6/8 anonim válasza:
így első olvasatra mániás depressziód van.
menj elmeorvoshoz.
7/8 anonim válasza:
Helló ! Sok emberrel beszélgettem már akiknek ilyen problémái voltak és próbáltam segíteni,és sikerült is mindig megoldani a gondjaikat.
Én szívesen meghallgatlak és megoldjuk a problémáidat. ;)
Írj nyugodtan
8/8 anonim válasza:
Szia.nekem is nyugodtan írhatsz! Sajna nekemis ezek a problémáim. Ha gondolod irj,szivesen segítek.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!