Gond van! Bukásra állok irodalomból, mit tegyek?
Bukásra állok irodalomból, itthon nem merem megmondani. A többi tantárgyból jól állok de ez valahogy nem megy.
Itthon nem merem megmondani.
Már írtam javítódolgozatot és jövőhéten is felek. Nem szeretném ha kiderülni itthon. Ugye nem fognak a suliból papírt küldeni? Félévkor egy tantárgyból meglehet bukni?
Gimibe vagyok elsős!
Annyira megmosolyogtattál ... dehát mit nem lehet azon az irodalmon megtanulni?
Én odamennék a helyedben a tanárhoz és kérnék tőle segítséget. Legalább látná rajtad, hogy akarsz és küzdesz ...
Bevallom az elején én rontottam el mert nem érdekelt az egész. Szóval ott én voltam a hibás.
De mostanába annyira "rágöcsölök" egy dolgoaztra, hogy ha elém kerül a papír akkor mindent elfejtek. Pedig előtte felmondom a pl. a barátnőmnek és ott megy.
Dolgozatnál meg mindent elfejtek.
Tanulj!
Meg lehet bukni félvékor, de az csak annyi, hogy az ellenörződben az lesz, hogy irodalom: elégtelen.
Ismerős jelenség ... Szerintem egy percig se izgulj a vizsga előtt, hidd el a tanárnak sem jó, ha megbuktat. Netán kérj 5-10 percet a vizsga elején, hogy lenyugodj és gyorsan leírj pár emlékeztető szót, átgondold a mondanivalódat ...
Milyen a tanár? Vérengző típus?
Nagyon nehéz nálla megfelelni.
Sajnos az nálla nem jeles ha valaki nem azt mondja el mint ami a könyvbe van szóról-szóra.
Ha már a saját szavaiddal mondod el de a lényege ugyan az mint ami a könyvbe van , arra már nem ad jelest.
És ez is eléggé megnehezíti a dolgomat :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!