Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki az aki biztosan tudja,...

Ki az aki biztosan tudja, hogy nem sikerült a matekja?

Figyelt kérdés
Úgy érzem csak nekem nem lett meg a 2-es! :(
2009. máj. 5. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
nálunk az osztály 3/4-e
2009. máj. 5. 19:24
 2/7 anonim válasza:
100%

Nyugi, mindenki úgy érzi, ezen ne stresszelj, az úgysem segít. Jobbat teszel magaddal, ha inkább kialszod magad. Persze tanácsot osztogatni a legkönnyebb, tudom. :)

Én is átestem ezen annak idején.

De hogy konkrétan a kérdésedre is válaszoljak:

Csak az tudja biztosan, hogy nem sikerült a vizsgája, aki egyetlen betűt (számot) sem írt. :)

2009. máj. 5. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
20ponttól megvan a kettes.Nyugi azt mindenki meg tudta csinálni,nem volt nehéz.
2009. máj. 5. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly engem is a szédülés kerülgetett matek után,mikor neten nézegettem a megoldásokat.Azt hittem,hogy bebuktam.Végül 40%lett,épp hármas,tehát még a bizonyítványban is jól mutatott.

Aztán most már egy éve élek boldogan matek nélkül,és jó eséllyel a jövőben sem fogok már a szerhez nyúlni.

-Egy egy éve tiszta anonim.

2009. máj. 5. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:

uhh hát én kijöttem a suliból, és teljesen biztos voltam benne , hogy ez ennyi...

de ma megnéztem az om-en a megoldásokat, és kb 26-27 pontom van összesen, és megnyugodtam.

mindenhez ha írtál valamit, képletet, összefüggést stb, már járnak érte az 1-2 pontok.

ha el se kezdted az egészet, akkor van baj.

2009. máj. 6. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az hogy nem is írtam mindegyikhez! :( én tudom hogy nincs meg a 20 pont!!!
2009. máj. 6. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenkinek meglett a kettes (persze jobb is lett azért bőven) egy kis segítséggel...:D
2009. máj. 20. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!