Ki az aki biztosan tudja, hogy nem sikerült a matekja?
Nyugi, mindenki úgy érzi, ezen ne stresszelj, az úgysem segít. Jobbat teszel magaddal, ha inkább kialszod magad. Persze tanácsot osztogatni a legkönnyebb, tudom. :)
Én is átestem ezen annak idején.
De hogy konkrétan a kérdésedre is válaszoljak:
Csak az tudja biztosan, hogy nem sikerült a vizsgája, aki egyetlen betűt (számot) sem írt. :)
Tavaly engem is a szédülés kerülgetett matek után,mikor neten nézegettem a megoldásokat.Azt hittem,hogy bebuktam.Végül 40%lett,épp hármas,tehát még a bizonyítványban is jól mutatott.
Aztán most már egy éve élek boldogan matek nélkül,és jó eséllyel a jövőben sem fogok már a szerhez nyúlni.
-Egy egy éve tiszta anonim.
uhh hát én kijöttem a suliból, és teljesen biztos voltam benne , hogy ez ennyi...
de ma megnéztem az om-en a megoldásokat, és kb 26-27 pontom van összesen, és megnyugodtam.
mindenhez ha írtál valamit, képletet, összefüggést stb, már járnak érte az 1-2 pontok.
ha el se kezdted az egészet, akkor van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!