Sokan vagytok, akik még nem tudták eldönteni a baba nevét, pedig a neme már biztosan kiderült? Hány hetesen sikerült végül eldönteni?
nekem lányom van, még kettőt szeretnék, a fiúnevünk már megvan, Barna. Nagyapámat hívták így, akit sosem ismerhettem, mert egy évvel korábban meghalt, mint ahogyan én születtem. A babám dédije előtt szeretnék ezzel tisztelegni, és egyébként is tetszik a név.
Ha lány lesz a következő, akkor mi is gondban leszünk, mert az egyetlen tetsző lánynevet már ellőttük az elsőszülöttre. :) Ha meg mindkettő lány lesz, hajaj:)
Azt tudom tanácsolni, hogy te is gondolkodj abban, hogy van-e esetleg a családodban valaki, akinek szívesen átörökítenéd a nevét. Szerintem ez szép dolog.
A családban előforduló neveken már gondolkodtam én is,de nem tetszenek.
A derült égből jött név hányadik héten jött? :) Mi is ilyesmire várunk...
Utolso ez nagyon edes volt!:)
Nekem a kislany nev meg volt, mert az Eszter tetszik a legjobban. De kisfiu nev abszolut nem volt, nekem is derult egbol jott csak a nev, de nagyon jo hogy igy hivjak a kisfiamat.
Szerintem mondogasd a neveket amik tetszenek, es mindenkepp passzoljon a vezeteknevhez ez fontos! Nekem tetszenek a rovid nevek is.
Es probald minel jobban szukiteni a kort, tehat ne legyen 20 db nev amibol valasztasz. Mindennap huzzal le egy nevet a listarol. Aztan ha mar csak 2 kedvenc marad, akkor azt a ket nevet kapja meg.
Amugy melyik nevek tetszenek?
A lánynevekkel mi is jobban álltunk. Most 6-7 fiúnév maradt,de bármikor bejöhet még új. Már kinyomtattam egy papírra vezetéknévvel, nézegetjük,de még érlelgetni kell. 23 hetes vagyok,de zavar hogy még nem tudunk dönteni.
Várunk valami jelre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!