Ha a nem várt mensi napján reggel esik 0,3 tizedet a hő (37-ről 36,7-re) akkor már biztosan meg fog jönni és kizárt, hogy sikerült volna a baba?
Figyelt kérdés
Akinek volt erre ellenpélda kérem írjon!2009. febr. 16. 11:59
1/5 anonim válasza:
szerintem nem biztos, ez még nem akkora hő esés. Digivel méred?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem digivel, hanem higanyossal mérem szájban, nyelv alatt ált. 6-8 percen keresztül. Mindig pontos a mensim, ezért sose teszteltem még, mivel sose késett. Nagyon szeretnék már tesztelni végre! Ez a 10. próbálkozás, jó lenne már, ha sikerülne...
2009. febr. 16. 12:29
3/5 anonim válasza:
első vagyok, akkor tesztelj, sokkal egzaktabb, mint az a nyavalyás hőmérő, én abszolút nem hiszek benne. Simán lehetsz terhes 37.3-mal és 36.3-mal is. Most már mutatnia kell valamit egy 10 ml/U-s tesztnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha holnapig nem jön meg és nem esik tovább a hőm, akkor talán megpróbálom a tesztet. Pregimax van otthon a szekrényben (aug. óta várja, h használatba vegyék...) 25-ös érzékenységű. Holnap leszek 15. dpo-n.
2009. febr. 16. 13:44
5/5 anonim válasza:
Sajnos igen...De láttam már olyan hőgörbét, ahol leesett a hő és mégis terhesség állt fenn, de ez nagyon ritka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!