Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elegem van. Kezdek beleőrülni....

Elegem van. Kezdek beleőrülni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudok tanulni,nem megy. Túl hülye vagyok vagy én nem tudom. Hiába tanulok órákat akkor sem tudok egy bizonyos szinten átlépni. Rosszak a jegyeim. Próbáltam már mindent. Vázlatírás,kihúzás mindent! Mindig ugyanolyan hosszú idő kellett,ahhoz ,hogy megtanuljak vmit. Most is kéne,de már nem tudom hogyan csináljam tudom,hogy rossza módszerem és így kedvem sincs. Hogyan tanuljak?:(
2011. okt. 8. 12:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10-es vagyok emelet biosszal
2011. okt. 10. 23:42
 12/12 anonim válasza:
hát én általában úgy szoktam tanulni az ilyen hosszabb dolgokat hogy pl beteszek egy rap zene instrumentált (mindenképp olyat amit nem ismerek mert ha ismerem akkor a szövegét mondom és nem a tan anyagra koncentrálok) és ritmusra elkezdem hangosan olvasni és úgy megjegyzem :) probáld ki :D bár ha te az ilyen tuc tuc zenéket szereted akkor az nem hiszem hogy nagyon használ :S a legjobb hozzá a rap instrument:D sok sikert :D
2011. okt. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!