Az egyik tanárom folyamatosan szekál. Mit lehetne csinálni? Annyira elegem van már.
Elvileg az ofőhöz kellene fordulnod, ő tud elsőként segíteni. Ha benne nem bízol akkor marad, hogy a szüleidet beküldöd fogadó órára. Ők majd megbeszélik, hogy mégis mi a baj. Csodákra ne számíts, tanárt kirúgatni nagyon nehéz (bár nem lehetetlen, de általában nem ez a megoldás)
Alternatív megoldásként beszélj magával a tanárral a tanáriban. Egészen meg fog lepődni, még ha ez elsőre nem is fog látszani rajta, és lehet, hogy rendezni tudjátok a dolgotokat egymással.
Szemetkedik, ennyi. Gondolom nem tetszik neki, hogy jo tanulo vagy, beakar tenni.
Nem tudsz masik osztalyba atmenni?
Beszelj az igazgatoval! Ha tenyleg jo vagy, mas tanarok majd melled allnak. Szerintem ne felj, mert latod igy is ugy is szivat.
Nalunk is volt ilyen, nagyon felhaborito, es egy ember eletet tonkreteheti, hiszen lehet hogy a tantargyabol majd lehuz, es epp arra lenne szukseged a tovabbtanulashoz.
Beszelj az osztalyfonokkel, es az igazgatoval is! Valoszinu ok is ismerik a furcsa termeszeterol a mocskot.
Szia!
Átérzem amit Te most, nekem is gimiben volt egy tanárom, aki engem utált, de 9.-től kezdve állandóan szekált, állandóan tanultam minden órára mégis csak 3as lettem belőle. Én azt csináltam, hogy tűrtem és nem szóltam neki vissza. Az érettségin viszont nagyon jófej , még segített is szóbelin, amin őszintén nagyon meg is lepődtem.
Mi az, hogy nincs lehetőség magántanulónak lenni? Jogod van hozzá!
Ha nagyon nem változik semmi, menj el az igazgatóhoz, és kérd, hogy vizsgálják ki a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!