Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyik tanárom folyamatosan...

Az egyik tanárom folyamatosan szekál. Mit lehetne csinálni? Annyira elegem van már.

Figyelt kérdés
Az egyik tanárom folyamatosan szekál, hülyének nevezett, azt mondta, hogy kussoljak már, látszik h nem kedvel, nagyon kimutatja. Másképp feleltet, másképp osztályozza az én dolgozataimat. Tavaly év végén 5ös voltam, most 3as. Nem értem miért pont engem választott ki, mindig jó vagyok órákon. Az iskolámban nincs lehetőség magántanulásra. Mit lehetne tenni? Már gyomorideggel megyek az óráira:S Ráadásul érettségitantárgy... Segítsetek:(
2009. febr. 3. 21:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Magyar irodalom. Nem tudom, hogy nálunk van-e ilyen lehetőség, majd megkérdezem. De már minden nap idegbetegeskedik, és most már mindenkit b*sztat az osztályunkban... Hogy értelmetlenek vagyunk, meg csak felidegesíti magát rajtunk, pedig halálos csendben ültünk... Esküszöm nem normális :S
2009. febr. 5. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem mehetnél át másik osztályba vagy csoportba? Ha sok rá a panasz, csak tesznek valamit.
2009. nov. 24. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!