Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igazságtalan?

Szerintetek is igazságtalan?

Figyelt kérdés

7.es vagyok és 6.-végén megkellett tanulni a Szép Ilonkát én tudtam 2 versszakot mikor monta a tanár, hogy már nem kell felmondani. Ebben az évben pedig mondta, hogy aki nem mondja fel holnapig az 1-est kap.

Ez igazságos?

2011. szept. 8. 20:39
 1/4 A kérdező kommentje:
légyszi válaszoljatok
2011. szept. 8. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Mért ne lenne? Év végén mondta, hogy meg kell tanulni. Gondolom akkor az évvégére tekintettel nem kérdezte. Most pedig felmondjátok. Még rengeteg ilyen lesz, főleg gimiben.

Ha megtanultad, elég 2-3x átolvasnod.

2011. szept. 8. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
gimis vagyok (8 osztályosban) és úgy volt, hogy elkezdett feleltetni és maradtunk kb. 10-en és mondta , hogy na jó nem kell felmondanunk már... Most eg mérfesen mondta, hogy azonnal...
2011. szept. 8. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:

nem szép

de az élet ilyen lesz

váratlan stb.

(egy 28 éves)

2011. szept. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!