Szerintetek is igazságtalan?
Figyelt kérdés
7.es vagyok és 6.-végén megkellett tanulni a Szép Ilonkát én tudtam 2 versszakot mikor monta a tanár, hogy már nem kell felmondani. Ebben az évben pedig mondta, hogy aki nem mondja fel holnapig az 1-est kap.
Ez igazságos?
2011. szept. 8. 20:39
1/4 A kérdező kommentje:
légyszi válaszoljatok
2011. szept. 8. 21:16
2/4 anonim válasza:
Mért ne lenne? Év végén mondta, hogy meg kell tanulni. Gondolom akkor az évvégére tekintettel nem kérdezte. Most pedig felmondjátok. Még rengeteg ilyen lesz, főleg gimiben.
Ha megtanultad, elég 2-3x átolvasnod.
3/4 A kérdező kommentje:
gimis vagyok (8 osztályosban) és úgy volt, hogy elkezdett feleltetni és maradtunk kb. 10-en és mondta , hogy na jó nem kell felmondanunk már... Most eg mérfesen mondta, hogy azonnal...
2011. szept. 8. 22:29
4/4 anonim válasza:
nem szép
de az élet ilyen lesz
váratlan stb.
(egy 28 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!