Véleményetek szerint mennyire igazságtalan és felháborító a felsőoktatásban az, hogy a legjobbak nagy része lemarad, a butábbakat meg felveszik költségtérítésesen?
Aki hátszeles meg van lóvéja,fölveszik.
Aki nem befolyásos vagy csóró, az mehet kukásnak.
Nekem is az egyik osztálytársamat felvették egy olyan fősulira ahol 400-as ponthatárok voltak.Persze fizetősre.A csaj minden érettségije 3as,a suliban is gyenge 3-as volt max.A tanárokat agyonidegelte, órán nem tudott csöndbe maradni,levelezett,diskurált,hangoskodott,evett,úgy viselkedett,mint egy gyerek.Az órákról állandóan ellógott,nem tudott megtanulni pár oldalnyi anyagot se a dolgozatokra...Olyan ostobaságokat kérdezett órán,hogy a tanár meg az egész osztály a szemét forgatva röhögte ki.Kinézetre platinaszőke,szolizott bőr,mükörmök és állandóan rózsaszin ruhák,idétlen viselkedés.Minden buliba ott van.
Kiváncsi vagyok mi lesz vele egy olyan erős fősulin...
Szerintem pedig csak irigy vagy, amiért ők megtehetik, hogy kifizetik a tandíjat.
A 390 pontoddal pedig messze vagy még a legjobbaktól.
Elég gyerekesen viselkedsz ahhoz képest, hogy 18 éves múltál. Úgy gondolod, hogy amiért téged nem vettek fel, ezért mindenki menjen a fenébe?
Engem is csak költségtérítéses képzésre vettek fel, a tandíjat pedig diákhitelből fogom fizetni. Nem hiszem, hogy hülyébb lennék nálad, csak mert nem sikerült a legjobban az érettségim (mellesleg 366 pontom lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!