Mért akarják egyes tanárok mindenáron megkeseriteni a diákok életét?
Bocsáss meg, de hol van az az iskola, ahol Te ennyi helyesírási hibával jó tanulónak számítassz?
Én azt javaslom, ha ennyire nem bírod a kiképzést, vállalj segédmunkát valamelyik építkezésen.
én tapasztalataim szerint kétfajta tanár van. az egyik tanár akart lenni, a másikat máshova nem vették fel. Az utóbbiból van több.
ez sokmindent megmagyaráz.
Gondoltam, hogy nekem szólt :) Köszi! Én is megbocsátok. 38 évesen valóban nem lehetek annyira jártas az élet dolgaiban, mint Te, aki viszont zseninek érzed magad, annak ellenére, hogy mások nem találnak annak.
Számomra az Anyanyelvünk helyes használata nem csupán azt jelenti, hogy bemagoltál bizonyos szabályokat, hanem főleg azt, hogy sokat olvasol, ezáltal valóban tudásra teszel szert (és akarva-akaratlanul rögzödnek a fejedben a helyesírási szabályok). Ne az írásod helytelenségével akarj kitűnni a tömegből, ha különc akarsz lenni, ne buta bohócnak tüntesd fel magad!
Csak egyet nem értek: ha ilyen klasszul "ki tudod fújni a másik orrát", a sajátodat miért nem tudod? Akkor miért nem vagy elég talpraesett ahhoz, hogy kezeld az iskolai kudarcaidat? A harcaidat, konfliktusaidat saját magadnak kell megvívnod, és nem mindig az az eredményes út, ha visszapofázol. Hm??
...ja, és klassz idézeteket tudsz letölteni az internetről, de inkább a saját szavaiddal próbáld magad kifejezni, ha már ennyire nagyra tartod magad!
Szerintem ez inkább egy "költői" kérdés volt a kérdező részéről, nem hiszem, hogy erre konkrét választ lehet adni. Tipikus "rinyálós" kérdés egy meg nem értett zsenitől...
Amikor én diák voltam, abban az időben a fiúk szégyelltek volna így nyafogni. De még a lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!