Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok a vizsgaidőszakot?

Hogy bírjátok a vizsgaidőszakot?

Figyelt kérdés
Mert én elég nehezen. Állati sokat kell tanulni és valahogy még sokkal jobban vágyom barátnőre, mint alapból. Már kezdek bekattanni. Nem tudok normálisan aludni se. Hiába vagyok tök fáradt, mégis álmatlanul fekszem. A másik meg, hogy nem tok rendesen koncentrálni sem a tanulásra
2011. jún. 4. 13:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Milyenek vannak az orvosin? Egyszer majdnem átváltottam a középsulis faktokat, hogy az orvosira menjek. De aztán rájöttem hogy más jobban érdekel
2011. jún. 4. 22:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Mindenféle ember akad itt:D Okosak, butuskák, szépek, kevésbé szépek, plázacicák, elborultak...:)
2011. jún. 4. 22:24
 23/25 anonim ***** válasza:
BME-VBK-n (vegyész-, bio-, és környezetmérnöki) 60%-os a lányarány :D
2011. jún. 4. 23:05
 24/25 A kérdező kommentje:

Ja igen, arról is hallottam. De ahol én vagyok ott nagyon kevés a lány.

Nem is vagyok hozzászokva a lányokhoz. Ha pl olyan a társaság ahol lányok vannak, állatira zavarba vagyok. Főleg most, hogy még itthon is ülök és nem mozdulok ki

2011. jún. 4. 23:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Öregem, menj el bulizni, az jót tesz. Még vizsgaidőszakban is.

Hogy visszakanyarodjak a kérdésre (mert nem vagyok orvosis lány): én most adtam le az indexemet, pénteken befejeztem az utolsó vizsgát, jön a védés és az államvizsga, egyszóval háváj. Az ilyen utolsó félévekért megéri végiggürcölni az öt évet.

(Itt, a biológus szakon is 60%-os a lányarány - legalább! -, de a plázacica többség az első évben kibukik, vagy vált az állatorvosira. És én a kertészetit tartom az intelligens lányok gyűjtőtégelyének, onnan ismertem a legtöbb ilyet.)

2011. jún. 6. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!