Hogy bírjátok az egyetemen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Villamos/járműmérnök BME az irány, amit kinéztem magamnak. Azt mondják, nem bekerülni, hanem bent maradni nehéz az egyetemen (valamint a BME Beszarsz Mire Elvégzel vicces jelentése is igen helytállónak bizonyul eddigi hírek alapján).
Szóval a kérdés az, hogy Ti, akik ott vagytok/voltatok ezeken vagy egyéb ilyesmi szakokon, hogyan bírtátok? Tényleg olyan nehéz, mint amivel riogatnak?
Utóbbi időben nagyon megijedtem a fizikától.
Jövőre érettségizek, év elejétől megyek külön tanárhoz, hogy amennyire lehet felkészítsen, de most nagyon el vagyok bizonytalanodva.
Osszátok meg kérlek a tapasztalataitokat.
Köszi szépen előre is :)
2011. márc. 7. 21:42
1/5 anonim válasza:
én nem oda járok, de szerintem ez egy hiedelem, h jaj bennmaradni nagyon nehéz. ha tanulsz, nem lesz baj.
2/5 anonim válasza:
úgy,hogy nem vizsga előtt tanulod meg fél év anyagát,hanem készülsz előadásról előadásra...másképp nem lehet bírni
3/5 anonim válasza:
2 dologra lesz csak időd: tanulásra és bulira, másra tényleg nem.
4/5 anonim válasza:
Fizika az kell. Ja, és tényleg rendszeresen kell tanulni. Meg szeretned kell, amit tanulsz. Ha ezek nincsenek, jobb ha nem pazarlod az életedet a BME-n, mert nem biztos hogy elvégzed.
5/5 anonim válasza:
nekem van egy nem rossz képességű ismerősöm BME villanyosmérnökin... nehéz, tanulni kell, hajtani. Ha nem érdekel amit tanulsz, ahogyan előttem is írták, esélyed sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!