Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok a vizsgaidőszakot?

Hogy bírjátok a vizsgaidőszakot?

Figyelt kérdés
Mert én elég nehezen. Állati sokat kell tanulni és valahogy még sokkal jobban vágyom barátnőre, mint alapból. Már kezdek bekattanni. Nem tudok normálisan aludni se. Hiába vagyok tök fáradt, mégis álmatlanul fekszem. A másik meg, hogy nem tok rendesen koncentrálni sem a tanulásra
2011. jún. 4. 13:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kénytelen vagyok, mert az óráim több, mint fele gyakorlat vagy szeminárium, amiről csak 3-at lehet hiányozni egy félévben.
2011. jún. 4. 18:48
 12/25 anonim ***** válasza:
Nekem is, de szerencsére mindig megtalálom azokat az oktatókat, akik nem vezetnek katalógust gyakorlaton, vagy csak statisztika jelleggel teszik.
2011. jún. 4. 18:51
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát én azért inkább maradok a bejárásnál. Nem hiszem, hogy bárki is örülne egy olyan orvosnak, aki cseszett bejárni anatómiára.
2011. jún. 4. 18:54
 14/25 anonim ***** válasza:
Csak meg ne tudja senki, hogy hídépítő mérnök leszek, félek kihasználatlan lenne... :D
2011. jún. 4. 18:56
 15/25 A kérdező kommentje:

18:54-as, te lány vagy?

Nekem tökre bejönnek az orvosis lányok. Tetszik, ha egy lány intelligens.

2011. jún. 4. 18:58
 16/25 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, igen. De foglalt:)
2011. jún. 4. 19:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem járnék be szorgalmi időszakban, akkor lehetséges, hogy nekem sem lenne olyan laza a vizsgaidőszakom :D Már persze amennyire megtehetném, mert a gyakorlatokra és laborokra kötelező bejárni.
2011. jún. 4. 19:06
 18/25 anonim ***** válasza:

"Tetszik, ha egy lány intelligens."

Hát... a világ minden kincséért sem szeretnék általánosítani, de a mi osztályunkból csak a legidétlenebb, csak magolásra képes lányok mentek orvosira. Akinek volt egy kis logikája, az mind vagy a corvinusra vagy a bme-re ment.

Tudom, nagyon nehéz, nem kell bemutatni az emelt szintű bioszt, és magát az orvosit sem, van aki bemutatja nekem folyton.

2011. jún. 4. 19:10
 19/25 A kérdező kommentje:

a corvinusra nem csak bulizni járnak az emberek?

Igen, a BME télleg jó, de oda kevés lány ment. Jó van ahova többen, mint pl építészet vagy közgáz.

2011. jún. 4. 20:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Az orvosis lány vagyok. Nem akartam mondani, mert hülyén jött volna ki, de tény, hogy az, hogy vki orvosira jár, az nem jelenti azt, hogy intelligens.

Bizony vannak itt is sötét emberek. De azért a többi egyetemen is találhatsz...

2011. jún. 4. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!