T1 hogy bírjátok ki július 21-ig? Én már belebolondulok, hogy felvesznek-e egyetemre.
Nekem mondod?:D már mindenhogy számolok minden nap..:D
A plána pedig az h a szülinapom júl.21. :)))) :D
Pécsre és Szegedre gyógytornásznak.
Tavaly 380 körüli pont kellett, háááát, olyan 370-386 pontom lesz, szóval elég necces...
Én is naponta 30x átszámolom, hogy mennyi pontom lehet ebben az esetben, mennyi abban...komolyan mondom, félek, hogy belebolondulok. :S
Hát, az lesz, csak olyan rossz.
Ááá, inkább tudnám meg azonnal hogy nem vesznek fel...de ez 2 hónap bizonytalanság.
Én is alig bírom ki ezt a tudatlanságot...
Félek, hogy ennyi reménykedés meg szarakodás után mégsem sikerül...
Én tegnap szóbeliztem, annak se tudom az eredményét. Aztán meg a szóbelik... áh. :S
Én is attól félek, hogy nem vesznek fel, aztán jövőre át kell élnem ugyanezt.
Csomóan mondják, hogy mit parázunk az érettségitől, a vizsgaidőszak 100x nehezebb. Én aláírom, de ott max. pár napon belül megtudod a vizsgád eredményét, aztán ha nem sikerült, akkor elmehetsz még 2x. Mellesleg ott nem feltételen a 80-90% a cél...
De itt mi van? Az írásbelik eredményét megtudod 2-4 hét múlva, aztán ha van emelt szóbelit, elmész rá, de annak meg se tudod az eredményét és tanulj úgy a közép szóbelikre, hogy azon agyalsz, mit rontottál el az emelt szóbelin.
Hát nekem ez sok. :D
előző vagyok
Ez a várakozás a legrosszabb! Mi van ha várnunk kell egy évet? Azután sem biztos hogy felvesznek. és az egyetemen meg jó esetben azt tanulja az ember, ami érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!