Idei érettségire hogy készültök?
Én most szintemelő érettségit teszek töriből, úgyhogy én végigvettem az őskortól az EU-ig az anyagot.
Matekból igazából anno én se készültem.. meg is lett az eredménye.. elég gyérre sikerült. :D
Magyar? Azon nem tudom mit parázik mindenki.. ha 5ös voltál belőle ne aggódj, jól fog sikerülni. Nekem is 5ös lett! (Pedig nem készültem rá semmitsem...)
Persze, ne viccelj!
Emelten mi nem használhatunk atlaszt.. mert abból még a hülye is megoldja ötösre.
Nekem voltak osztálytársaim, akik éppen, hogy átmentek töriből.. na, ők a nem normálisak.. :)
Hidd el, hogy menni fog.. csak logikusan kell gondolkozni, és addigra már úgyis túl leszel egy magyar, matek érettségi.. rájössz, hogy nem kell parázni, meg nem is ajánlatos, mert akkor nem tudsz az érettségidre koncentrálni.
Majd írj, hogy hogy sikerült, bár gondolom elég okos lehetsz, ha kémiából, meg bigyóból érettségizel. :D
Milyen szakra készülsz? :)
(első voltam)
Én igazából jogi szakra készülök, de hogy pontosan mire, még nem tudom. Egyelőre elvégzek egy OKJ-s szakmát (még van egy évem) és jövőre jelentkezem. De addig gyűjtögetem serényen a pontokat. :)
Sok sikert az álmaid elérésére. Nehéz szakot és szakmát választottál.. elég sok az ismerősi körömben, aki orvosnak készül.. :)
De sok kitartással biztosan sikerül. Érettségi miatt meg ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!