Hogyan készültök a 2011-es emelt szintű TÖRTÉNELEM érettségire? Ajánljatok könyveket, weboldalt, b. mit, aminek hasznát vehetem!
(elsőnek grat hogy ide ír ha nem is neki szól a kérdés -.-)
én pl. natgeon néztem II. Világháborús dokumentum filmet, vagy pl több tankönyből tanulok egyszerre, össze hasonlítok pár kidolgozott tételt, letöltöm az előző évek érettségiit, most ezek jutottak hirtelen eszembe :)
Ez a szóbeli tematikája, jelenleg ezt dolgozom ki. Könyvesboltokban találsz kidolgozott témákat tartalmazó könyveket, lehet könyvtárakban is. Amúgy a Száray-féle törikönyvből tanulok, abban elsősorban a források jók. És emellett sokat imádkozom... :DD
szia! faktos vagyok, ott ezeket a könyveket használjuk: (amit már előttem írtak)-Száray Miklós: Történelem I-IV.
-Feladatgyűjtemény az új történelem (írásbeli)érettségihez, ehhez lehet megoldókulcsot kapni
-Herber Attila- Kampós András: 10 próbaérettségi történelemből (emelt szint), ebben megoldások és javítási-értékelési útmutató is van az esszékhez
Ezen kívül folyamatban van az idei megadott szóbeli témakörök kidolgozása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!