Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az érettségire mennyire...

Az érettségire mennyire komolyan készültök?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 21:54
 1/8 anonim válasza:
79%
5 tételt tudtam (2 töri, 2 irodalom, 1 nyelvtan). Eredmény: Matek, Info 3-as, Többi 4-es...
2011. ápr. 11. 21:57
 2/8 anonim válasza:
31%

Moderátorok, komolyan bef.sok rajtatok :D

Kitöröltetek egy krvavicces választ, de nem tettétek át másik kategóriába? :D:D

2011. ápr. 11. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
És ez hogy jön a szerelem, szex témához?
2011. ápr. 11. 22:01
 4/8 anonim válasza:
Értő olvasást azért gyakorolhatnád...
2011. ápr. 11. 22:02
 5/8 anonim válasza:
Három napot tanultam az emelt infóra, még hármat az összes többire. Kitűnő lettem.
2011. ápr. 11. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
írásbelire semmit, szóbelikre összesen kb 2 hetet, németre csak megcsináltam a tételeket, magyarra meg törire tanulgattam, de leginkább a fizikát vettem komolyan, mert a matek mellé azt számolták a felvételihez: felvettek és lassan már diplomázom. egy jó tanács, ha még nincs nyelvvizsgád, és szeretnél továbbtanulni, akkor minél előbb kezdj el a nyelvvizsgára készülni, mert ahogy telnek a félévek, egyre kevesebb lesz az időd...
2011. ápr. 14. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Írásbelire gyakorlatilag semmit nem tanultam, szóbelire előtte 3-4 héttel kezdtem el. Az eredmény: mindenből 5-ös. Magyar: 96%, töri:95%, matek: 93%, földrajz: 90%, angol: 80% (ez emelt szintű). TTK-ra mentem tovább, mert utálom a magyart, töri meg csak hobbiszinten érdekel.
2011. ápr. 14. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Kis-érettségire mint állat tanulok, aztán ha annak vége, hozzáteszek még pár tételt és októberre ki is lövöm az egészet, csak ismételni kell majd márciusba.

17/L.

2011. ápr. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!