Készültök már a kémia érettségire?
szia!! nem vagy egyedül pont ugyanígy állok mitnha én írtam volna ezt :)
én is elkezdem lehet még ma szerveskémiát a számításokat már 2 hete elkezdtem gyakorolni
ajj akk hálistennek nem vagyok egyedül. am második- én nem vagyok zseni hogy elötte 2 héttel készüljek.
szerintetek mit tanuljak nagyon?? ma kezdtem el a szerves kémiát az alkoholoknál járok de ez csak jegyzetelés volt nem valódi tanulás. a szervetlen kémia mennyire nehéz?? ugy láttam csak mesélös bár biztos az is nehéz. a számításokat hogy gyakoroljátok?? van egy könyvem amit villányi attila irt és levannak vezetve benne a feladatok de a tanárom szerint nem iylen feladatok lesznek benne. találtam feladatokat a kémiaérettségi.hu oldalon de csak oylanokra számithatok vagy másra is?? köszi a válaszokat
Második vagyok. Én sem vagyok zseni. :) Bár innentől kezdve gondolom, ha azt mondom, szerintem nem nehéz, akkor nem sokat adsz a véleményemre.
Számítási feladatokhoz jó az Ötösöm lesz kémiából (Villányi írta), illetve a korábbi érettségi feladatok:
A Villányi-féle két A/4-es alakú könyvben lévő feladatok némileg nehezebbek a középszintű érettséginél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!