Mennyi ideig tart megtanulni kb 100 A4-es oldalt, teljesen a nulláról?
huh, látom vitatkoztok. :(
Egyébként nem egyetemi tananyagra gondoltam, hanem gimis. :)
De miért vagy képtelen felfogni azt, hogy még kétszer elolvasni sem lehet 3 óra alatt?
Pedig én gyorsan olvasok, és még abból is levontam vmennyit, úgy számoltam!!!
És most öt év után olvassátok vissza 😂😂😂 sírok a röhögéstől azon, amit itt leműveltetek.
(egy jövőre egyetemista lány)
Milyen óránk lesz az első???
Igazolattlan!!!!!!
Szeretem az ilyen régi kérdéseket, néha olyan kamu válaszokat találok.... :D Mr. Szuperzseni, amikor már az írásából látszik, hogy életében nem volt egy külföldi egyetem közelében, nemhogy ott tanulni.. :D
Nekem 100 oldalt megtanulni, úgy hogy azt 100%-osan tudjam, teljesen a nulláról majdnem 2 hét, de akkor az tényleg megvan tanulva a-tól z-ig.
Egy hármas-négyeshez elég 1 hét.
A ketteshez meg pár nap.
Azonban ezek olyan időértékek, amik tuti azt, a jegyet vonják maguk után, amire számítok. Értem ez alatt, hogy ha tanulok 2 hetet, akkor az biztos, hogy ötös lesz. Ha tanulok pár napot, akkor a kettes biztos megvan.
Nem számolok azzal, hogy elolvasom 1x a könyvet, és vagyok annyira szerencsés, hogy pont azt kérdezik, amit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!