Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart megtanulni...

Mennyi ideig tart megtanulni kb 100 A4-es oldalt, teljesen a nulláról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 15:20
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
51%

kisgyerek én már most tudom mennyit fogok keresni min. 3e euro havonta MINIMUM!!!!!!!ja és netto!!!

ugyh befoghatod és annyira qrvára nem akarsz itt nagyképűzni akkor miért is csinálod Drága Kingston!? Hm?

Elmesélem neked h ott Mo. ok nagy szám leszel ezzel itt nyugaton nem! ugyanis elég sok gyerek megy ki az oxfordra meg össze-vissza...és tippelj! Kint fognak inkébb fel venni? Na ná hogy az állampolgárt! Mo-on meg a jelenlegi helyzet alapján túlképzettnek fogsz számítani nem is kicsit....és ezért lesz nehéz munkát találnod!

Bár ha mákod van meg ismertséged akkor persze semmi gond!

Majd rájössz te is h a jó tanulmányi eredmények az qrvára nem minden sőt csak a fele!

És én itt le is zártam! Tőlem aztán 5 perc alatt is megtanulhatod!

Nem izgat! Meg élhetsz álomvilágban, majd felébredsz!

Sziasztok!

2011. jan. 29. 10:30
 22/48 anonim ***** válasza:
0%
teljesen igazad van! önmagában semmit nem ér a kingston külföldön, itthon meg tulképzett vagyok. de szerencsére nekem már kb születésem ota megvan a helyem a diplomácia világában:) ezért vagyok a leghálásabb a világon: a család, ahova születtem.
2011. jan. 29. 10:43
 23/48 anonim ***** válasza:
67%

Akkor meg nem tudom mit menőzöl is a 3 órás tanulással. Csak nem a tanár is a család barátja?

Hát lehet, hogy nem tanulok meg 100 oldalt 3 óra alatt. És valószínűleg nem is fogok több ezer eurót keresni, mert nem szeretnék külföldre menni.

De legalább nem vagyok akkora beképzelt tapló, mint te.

2011. jan. 29. 12:33
 24/48 anonim ***** válasza:
0%
nemtudom mit turáztatjátok magatokat, amugy ha beképzelt akarnék lenni akkor sokmindent ide tudnék irni. és nem, nem barátunk a prof. egyszerűen csak arra neveltek a szüleim h ha olyan hatékonysági fokkal tanulok/dolgozok (pl 3óra=100 oldal) akkor elérhetem azt amit ők. a semmiből épitették fel azt amijük van és erre büszke vagyok! hálás vagyok nekik és le teszek vmit az asztalra h ekkora foku támogatást kapjak tőlük. neketek meg igazi magyar mentalitásotok van, passzivitás, hitetlenkedés, negatív hozzáállás stbstb ... gratulálok
2011. jan. 29. 13:28
 25/48 anonim ***** válasza:

Nem fogtad fel amit írtam? Több, mint másfél óra elolvasni 100 A/4-es oldalt. Lehet, nálatok elég annyi, hogy elolvasod egyszer, mert olyan szintű az anyag, de máshol marhára nem elég.

Pl. nálunk nem elég.

2011. jan. 29. 13:47
 26/48 anonim ***** válasza:

figyelj csak mivel én már lezártam ezt a vitát, engem hagyj ki ebből! Képzeld el az én szüleim is a semmiből építették fel azt amijük van,csak sajnos a vállalkozásuk sz,rrá ment, mert eladásra került a sor, sajnos csalás véget megszoptuk és szívjuk most a levét, hisz a hitelek itt maradtak...igaz apum nyugdíja 200 felett van de ebből 180 csak a hitel...ennek következtében anyukám és tesómék is itt élnek és próbálnak újra felállni és sikerre vinni újra az életüket! ennek hála kint tanulhatok! Szerencsére elég jó kapcsolataink vannak az egész családban... Képzeld szintem sokaknak a szülei is a semmiből építették fel... A magyar mentalitás nem ebben nyilvánul meg...a másik hitetlenkedő is írta h ok elhisz h megtudod tanulni, de azt is megnézné h 3 óra alatt h tanulsz meg 100 oldal BIOKÉMIÁT! Tudod mi az? Örülök neki h ilyen jó vagy abban amit tanulsz, ha tényleg így van elismerésem és használd ki apuciék adta lehetőségeket én is ezt teszem! Ez nem bűn, de tény h fele annyira se fogsz értékelni dolgokat mint mondjuk az aki önerőből érte el ezeket és az aki látott már egyet s mást....

És a válaszaid alapján nagyon is megkérdőjelem h te voltál kint akárhol is tanulni, mert kb első évesnek gondollak, ha meg nem akkor látszik h el vagy kényeztetve, mert ok h jó tanuló vagy, de az élettapasztalatod nem sok van még! ez nem baj csak még keveset láttál!

Szintem fejezzük be, mert annyira nincs értelme az égésznek! Tanulj tovább, menj az ösztöndíjaddal, légy évfolyam első...és igen tedd le ezeket az asztalra, mert ez a minimum azért, h nem 0ról kezded az életed!

2011. jan. 29. 13:55
 27/48 anonim ***** válasza:
0%
jézusom ne sajnáltasd már itt magad
2011. jan. 31. 10:54
 28/48 anonim ***** válasza:

ez nem sajnáltatás....tulajdonképpen ez még semmi...de még mindig több amit te az igazi életről vha is tudni fogsz.....

ha olyan jó családból származol akkor a stílusodon ez miért is nem látszik? mert az kb. = az alpárival...

mondom tanulgass te KIS zseni....és csiszolgasd még azt is!

no comment

2011. jan. 31. 14:36
 29/48 anonim ***** válasza:
0%
bocsi nem tudtam h a gyakorikerdesek.hu-n felkölt nyelvezet szükséges pf :D és nem az angol királyi családbol származom. amugy meg nem érdekel mit gondoltok, sztem sokkal többet tudok az életről mint azok akik itt most irtak, beleláthatok olyan dolgokba amikbe csak kevesen (politikai és állami ügyek, nezemtbiztonság...) és tudod mit? nem fogok sajnálkozni emiatt. én nem tehetek arrol h ide születtem te meg arrol nem tehetsz h oda. de nehogy már én legyek a szar mert nem uszunk a hitelekben. egyáltalán nem vagyok nagyképű, egyszerűen csak állatira örülök annak amim van. sőt, nem érdekel mint gondoltok, de ezek után már kb arra is büszke vagyok h meg tudok tanulni 100 oladlt 3 óra alatt
2011. jan. 31. 17:27
 30/48 anonim ***** válasza:

De mondom, hogy csak elolvasni több, mint másfél óra. Ha te tényleg meg tudsz tanulni 100 oldalt 3 óra alatt, akkor már ebből megélhetnél. Mert akkor te aztán tényleg zseni vagy.

Ha azt mondanád egy nap, akkor simán elhinném. De a 3 óra akkor is egy nagy kamu. Vagy tényleg nálatok csak olvasni kell, nem tanulni.

2011. jan. 31. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!