Mennyi ideig tart megtanulni kb 100 A4-es oldalt, teljesen a nulláról?
nem 5700 oldal istenem.... 5 SZÓKÖZ 7 vagyis ÖT DB 7 OLDALAS...
amugy meg kingston political sience és oxford international studies
k.vrára meg lehet tanulni 100 oldalt 3 óra alatt mondhattok amit akartok... sajnálom ha nektek nem megy:)
amugy meg azért irtam h hova járok suliba mert azért ezeket kicsit nehezebb elvégezni mint egy bgf-et bkf-et vagy mondjuk komm.és média szakot turizmus és vendéglátást stb.. tudnék még sok olyan dolgkot irni ami engem igazol de nem teszem mert nem kérkedés a célom hanem h én legalábbis meg tudok tanulni szaros 100 oldalt pár ora alatt
Most lemértem, hogy mennyi idő alatt olvasok el egy A/4-es oldalt.
1,3 perc volt. Ha hozzávesszük a te zsenialitásod, akkor mondjuk 1 perc/oldal. Csak elolvasni.
Tehát már csak az anyag elolvasása 100 percet vesz igénybe, ami több, mint másfél óra.
Vagánykodhatsz itt, hogy te mennyire zseniális vagy, de akkor sem fogom neked elhinni, hogy 3 óra alatt megtanulsz 100 oldal biokémiát:)
mellesleg jogot tanulok és nem magyart tehát nem is magyar nyelven...ugyh nem egy kicsi könnyen elvégezhető, igaz itt 3 éves mert kint szét van szedve B-re meg M-re!
ugyh befoghatod zsenikém! a 3órásodat!!!!! esetleg te jársz olyan könnyű szakra ahol meg lehet tanulni meg nem nagy a követelmény!!!!
de hagyjuk....
és nem azt kérdeztem h hova mész az ösztöndíjaddal tanulni hanem ténylegesen melyik iskolába vettek fel Mo-ra!
de mindegy...
ja bocs jelenleg corvinus + kingston és nem éppen könnyű ...
nem villogni akarok, igy névtelenül, ismeretlenül azt elég nehéz plussz nem érdekel ismeretlenek véleménye én csak azt a tényt vázoltam h ÉN meg tudok tanulni 100 oldalt 3 óra alatt. akadjatok le rolam. nem biokémiát tanulok ahhoz sztem lövésem sincs, de a szakom kontextusában meg tudok tanulni 3 ora alatt 100 oldalt mert hozzászoktam nem mert zseni vagyok. bár ha ennyire szkeptikusak vagyok akkor tételezzünk fel monjduk 1 napot. az reálisabb? oké. de 2nap meg 4-5... menjetek már a g.cibe, 3 vizsgára felkéészülök 4-5 nap alatt és mégegyszer mondom nem azért mert zseni lennék mert nem vagyok de amit csinálok azt jol csinálom. és igenis elég magas a követelmény és mindig meg is ugrottam őket. attól még h ti nem vagytok rá képesek nem kell hitetlenkedni!
az összes csoporttársam meg tudja csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!