Szerintetek érdemes vagy lehetséges egyáltalán oroszul megtanulni teljesen nulláról autodidakta módon?
Igen
- lehetséges megtanulni teljesen nulláról,
- érdemesnek csak akkor érdemes,
1. ha rokonszenvesnek tartod valamennyire a választott nyelv országát, népét és kulturáját.
Oroszul fantasztikus mennyiségű e-book-ot lehet letölteni, már csak ezért megéri - szerintem.
[link] -----> talán ismered, mint nyelvtudor
- és ha használsz nyelveket a munkádhoz, (az én első tanult nyelveim is az angol és spanyol voltak és bár nem hittem volna, az oroszt a munkámhoz használom jelenleg, kereskedelmi ügyintéző vagyok)
1990 előtt igen gazdag nyelvi szakirodalma volt az orosz nyelvnek, ma viszont mostohagyerekként kezelik, a most kapható új nyelvkönyvek silányak, a régiekből érdemes tanulni meg az orosz nyelvű internetről.
[link] sok link már nem müködik, de itt található ez a bizonyos régi nyelvi szakirodalom.
Cirill billentyűzet letöltés: Letter Zu
[link] ( betűnként lehet állítani) latin billentyüzettel lehet cirill szöveget gépelni és váltani a kettő között
...ha eldöntötted a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!