Nem igasságtalan? (lent folytatás)
az a helyzet hogy 9.es tanuló vagyok és bukásra állok angolból mert 2db 5-ös 1db 4-es és egy csomó 3.asom van
de becsúszott 1db 1-es.
mert hogy úgy osztályoz minket a tanár hogy 13 fajtára veszi az angolt hogy pl:szókincs,írásbeli,komunikáció stb és ha 1db 1-est japok valamelyikre akkor az egészből megbuktam. ilyet lehet tenni egyáltalán?
a tanár nem tehet róla mert az igazgató találta ki az egészet
Itt arról van szó, hogy az igazgató kitalált egy irreális osztályzási rendszert, holott ez nem az ő hatásköre. Ezt igenis meg kell mondani az O.O.-n.
Nem biztos, hogy nem fognak foglalkozni vele.
Kedves előző, engem se nem vertek, se nem kényszerítettek semmilyen engedelmességre (itt nem vérre megy a játék). Egyszerűen meg kell bízni a tanárba. Soha nem fogsz semmit megtanulni rendesen ha amikor a tanár egy kicsit szigorít akkor te már mindennel megvádolod.
Tipikus paraszt felfogásod van.
A munkás szerint a mérnök nem tud semmit.
A tanuló szerint a tanár nem tud semmit.
...
Én is láttam, az egyetemen egy csomó léha mérnökpalántát de azok még nem lettek egytől-egyig mérnökök.
És nézd meg, hogy kik vannak fejesek ott a tanügyben. Szerinted ők sokkal okosabbak? Miből gondolod, hogy őket érdekli a szegény kisgyerek története az igazgatóbácsival. Főleg mert az igazgatóbácsinak nagyobb az ismeretségi köre.
"amit mond a LÓNAK A F*SZÁT. Lósz*rt sem tud a kretén tanárok 95%-a. Láttam a tanárszakosokat az egyetemen, a legtöbb hülye, mint a segg."
Azt hiszem, csak eltévedtél az egyetemen. A moslékot nem ott osztják, ahol a tanárokat tanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!