Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (folytatás lent)

Mit csináljak? (folytatás lent)

Figyelt kérdés
elmenjek egy olyan egyetemre, ahova felvettek,de nem látom esélyét,h elvégzem,vagy inkább hagyjak ki egy évet és dolgozzak,aztán jövöre új egyetem?!
2009. aug. 26. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd el, csináld végig az egy évet és majd meglátod, jogos volt-e az aggodalmad vagy mégis bírod. Minket meg avass be, hogy melyik ez az egyetem, mért jelentkeztél oda és miből gondolod, hogy nem menne.
2009. aug. 28. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp meg kell próbálnod! És ezt te is tudod! Inkább feladnád küzdés nélkül?
2009. aug. 28. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Kivéve ha arra gondolt, h nem érdekli sz a szak, amire felvették. Akkor már érdemes elgondolkozni rajta. De ha nem ez a gond, szeretnéd, csak félsz, h kemény lesz, v akármi, akkor én a helyedbe elkezdeném, hisz veszíteni nem veszthetsz, és nem fogsz azon gondolkodni később, h mi lett volna ha.
2009. aug. 28. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Na, hogy döntöttél?
2009. aug. 28. 20:19
 5/6 A kérdező kommentje:
az a helyzet,h nem is nagyon érdekel, meg hát kell kémia,matek,fizika,szóval kemény,és sosem voltam túl jo ezekböl!azt hiszem inkább kihagyok egy évet,addig is gyüjtök egy kis pénzt,aztán jövöre irány egy másik egyetem!
2009. aug. 28. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, itt most rossz döntés nincs, csak döntés van.

1-2 év meg nem a világ, én is hasonló helyzetben vagyok, én sem megyek oda, ahová felvettek, hanem majd 1-2 év múlva jelentkezek máshova. Addig meg nyelv, és dolgozgatok, h legyen majd pénzem.

Azt hiszem az utsó előtti voltam.

2009. aug. 29. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!