Nem igasságtalan? (lent folytatás)
az a helyzet hogy 9.es tanuló vagyok és bukásra állok angolból mert 2db 5-ös 1db 4-es és egy csomó 3.asom van
de becsúszott 1db 1-es.
mert hogy úgy osztályoz minket a tanár hogy 13 fajtára veszi az angolt hogy pl:szókincs,írásbeli,komunikáció stb és ha 1db 1-est japok valamelyikre akkor az egészből megbuktam. ilyet lehet tenni egyáltalán?
a tanár nem tehet róla mert az igazgató találta ki az egészet
gyorsan írtam
de most tényleg igazságos?
Teljesen mindegy, hogy igazságos vagy nem. Ő a tanár, te meg a diák vagy, innentől kezdve neked kuss.
Vagy beletörődsz, vagy sulit váltasz.
Amúgy tényleg érdekes osztályzási módszer, de ez van.
Hehe...nekünk az egyetemen volt néhány tantárgyból ilyen. Kaptunk három tételt, ha az egyikből bukta akkor vissza voltunk tapsolva.
Lehet, hogy igazságtalanság, lehet hogy nem...bele kell törődni.
Az egyetem merőben más, mint egy középiskola, ne hasonlítgassuk már őket egymáshoz! Az egyetemre felnőtt emberek járnak, középiskolába meg gyerekek.
Én az önkormányzat Oktatási Osztályához fordulnék; az igazgató nem hozhat ilyen osztályozási szabályt; ez nem az ő hatásköre, ilyet az oktatási törvényben lehet foglalni csak.
Tudod kedves angol tudós kérdező!
Ha a tanár ezt az osztályzási módszert fejben elvégzi, és úgy kapsz karót, akkor egy szót se pampoghatsz, mert az 1-es az 1-es. De a tanár annyiban is segít neked, hogy megmondja, hogy az angol nyelvnek melyik részét nem érted, és arra nagyobb hangsúlyt fektetve kellene tanulnod. Ha okos vagy, belátod ezt. Ha szórakozol, akkor 200 évig fogsz 9. be járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!