Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?

Figyelt kérdés
Már a vizsgaidőszak vége felé tartok viszont még 3 db vizsga hátra van, amik elég húzósak. A korábbi eredményeim négyes, ötösök voltak, ami munka mellett, levelezőn szerintem egész jónak számít. Viszont már annyira kimerültem a decembertől tartó folyamatos és egymás után történő tanulás miatt, hogy úgy érzem nagyon leengedtem. Holnap vizsgázok, átnézni sincs kedvem már a megtanult anyagot, pedig vannak olyan részei amire még bőven ráférne az ismétlés. Van valakinek valamilyen tuti tippje? Sajnos erre a tárgyra amúgy is nagyon nehezen vettem rá magam, hogy elkezdjek készülni és tényleg nem az igazi még. Nem 100 oldalakról van szó, mert már van egy kis rövidített jegyzetem írva és nem is 50 tételről van szó. Tehát az anyag nem sok most már, de valahogy nem megy. Ki mit tanácsol mèg így a végső fázisban? Hogyan tudnék jobban koncentrálni? Kinek mi segít ilyenkor? 🥲Köszi minden tuti tippet és kitartást azoknak akik még szintén vizsgáznak!

ma 10:01
 1/4 anonim válasza:
19%
Akkor igy jártál .
ma 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez egy igazán hasznos hozzászólás volt! 🙃Sokat segítettél vele😅
ma 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne gyakorizz!

Gondold át, hogy koncentráltan kb. hány órát vesz igénybe az anyag utolsó átnézése, illetve hagyj 1-2 órát a legnehezebb részekre.

A többi időben pihenj!

De az ne legyen, hogy előtted is van meg nem is, csak nyűglődsz, de nem haladsz és nem is pihensz.

ma 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:

1, dugulj el, savanyújóska. Mindenhova oda kell vakkantanod?

Kérdező, ülj le és tanulj, ha megbuksz, tovább tart. :)

ma 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!