Szerintetek mivel vegyem rá magam a tanulásra? (Többi lent)
Leírnád, hogy 15L / 17F / 19F / 21L !!!
ty
Nekem az segít, ha olyan helyen vagyok ahol más is tanul. Kollégium, könyvtár, stb.
Covid alatt ezt a study with me videók biztosítják.
Ja és igen, tudom hogy nem akartad hallani, de 14 éves korom óta kávézom, az is segít.
#4.) Nem az ébrenléttel van a baj 4-es !!!
🚫 HANEM AZ akarattal !
⛔️ Kérlek ne mondjunk neki OMEGA-LUL-HÜLYESÉGEKET...
#1 14/L
#2 köszi a tippet, az egyetlen gond, hogy sokszor kell a tanuláshoz a számítógép, viszont jó ötlet, koszi :)
#3 értem, hogy elszántság kell legfőképpen, de én tippeket kértem, ami segíti a tanulást, ebből a szempontból a válaszod nem segítőkész.
#4 köszi az első tippeket, én imádom a kávét már most, de nagyon ritkán iszom a függőség elkerülése miatt, és főleg akkor, amikor nagyon keveset alszok, de köszi :)
#5 köszi a tippet, de már alapból nehéz kiválasztanom reggelre a ruhát, így az átöltözést kihagynám, de amúgy nagyon jó ötlet, köszi :)
#6 köszi, de igazából tisztában vagyok azzal, hogy mi hülyeség szerintem, és mi nem, és szerintem 4es nem adott rossz tippet, a koffein felpörget, így tanulásra is lehet jó
#7 köszi a tippet, nem messze van egy játszótér, ahova nem sok ember jár, nagyon szép hely, oda szoktam menni kikapcsolódni is, úgyhogy lehet kimegyek oda tanulni is, jó ötlet, még egyszer köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!