Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol érdemes megtanulni vezetni?

Hol érdemes megtanulni vezetni?

Figyelt kérdés
Szigetszentmiklós közel van hozzám és ott van autósiskola, de nem tudom, hogy érdemesebb lenne inkább Budapestre menni.

ma 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Oktatót keress, ne irodát.

Én vidéken élek (Bp 30km),de úgy iratkoztam be, hogy csak akkor, ha van pesti oktató.

ma 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Csak mondom, hogy egy oktató akár 3-4-5 autósiskolánál is dolgozhat. Persze, ez általában nem a B kategóriás oktatókra igaz, inkább a nagy kategóriásokra, de azért érdemes lenne megnézni egy pár olyan autósiskola honlapját, ahol ha fénykép nincs is, de mondjuk egy nevet és autótípust írnak és lehet hogy ugyanazt megtalálod több autósiskola oldalán is.
ma 19:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért jó ha ugyan azt meg találom?
ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!