Mennyi ideig és naponta mennyit tanultatok (aki járt fősulira) az államvizsgára?
Az első államvizsgámra volt egy félévem, mert nagy gyakorlaton voltunk, de inkább az utolsó 3-4 hétben tanultunk. Edzettünk a védésre, mert nálunk 10 perces prezentációt kell csinálni a szakdolidból. Gyakoroltunk amit lehetett. És tanultunk. Arra már nem emlékszem,hogy naponta milyen elosztásban és hány órát tanultam.
A második államvizsgám már más volt. Kidolgozott tételekkel dolgoztam, készülte,m a prezentációra , közben lakást vettünk és gyereket neveltem.
De tényleg függ attól ,hogy milyen intézményben állam vizsgázol.
egy honap, 400 oldal.
minden nap 2 tétel, nem volt megerolteto, + atolvastam az eddig bemagoltakat. sajnos magolos teteleink voltak csak.
ketszer elrangattam az ismerosom egy teahazba, es huztam tetelt, es felmondtam neki, az sokat segitett, mert sokszor azt hittem tudom, pedig nem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!