Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Joga van-e a tanárnak érettség...

Joga van-e a tanárnak érettségi eredményt kihirdetni az egész osztály előtt?

Figyelt kérdés
Egy adott tárgyból csak az én eredményemet mondta el az osztály előtt. Szeretném tudni, hogy ez beleütközik-e valamilyen jogszabályba? Természetesen semmilyen hozzájárulásomat nem adtam.
ma 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez sehol nincs így direktbe leírva, nálunk is ezt csinálták, sőt még a szóbeli eredményeket is hangosan felolvasták mindenki előtt...
ma 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is kerestem, de nem találtam konkrét leírást róla. Sajnálom, hogy Nálatok ezt csinálták, biztos néhány tanulót rosszul érintett.
ma 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért probléma ez? Nálunk ki volt téve az egész iskola eredménye+ a környező falvaké, bármikor bárkiét megnézhettük.
ma 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért mert ez bizalmas infó, olyan mintha az adataidat tennék közre. Szarul esik, céltábla, gúny tárgya lehetsz, sőt nálunk a tanárok volt, hogy gúnyolódtak is azzal, aki hamarabb érettségizett, csak mert mondjuk elege lett, és csak meg akart felelni, (nyílván nem 5 akart), utána meg piszkálták, hogy hát ez azért kellett..jó h*lye vagy, hogy megpróbáltad..
ma 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!