Mi értelme ezeket az unalmas, nehéz exponenciális egyenleteket megtanulnom, ha egy szót sem értek belőlük, csak droid módjára magolom a számítás-levezetéseket, érettségi után úgyis elfelejtem őket, és soha nem fogom semmire sem használni az életben?
Olyanokkal ne érveljetek, hogy "fejleszti a logikus gondolkodást", mert ez nem igaz. A stresz szintet fejleszti bennem, nem tudom hány Hellt ittam meg emiatt.
A sakk az, ami VALÓBAN fejleszti a logikus gondolkodást, csak ezt nem tanítják:
"A sakkot indiai bölcsek alkották meg, hogy általa az életről tanítsanak. Segítségével olyan tudásra tehetünk szert, amelyet az életünk szinte összes területén kamatoztathatunk."
Pont ezért gáz a matematika, mert egy hülye nem képes megtanulni.
Ami igazság, ami jó, az felemeli a hülyéket, és bölccsé teszi őket.
Te vagy gáz.
Én el szoktam mondani, hogy nem kötelező érettségizni. Aki pedig nem hozza éves szinten a kötelező minimumot, azt könyörtelenül megbuktatom év végén.
Az exponenciális és a logaritmikus feladatokkal meg tudod majd oldani a pénzügyi feladatokat. Ezek kapcsolódnak a mindennapi élethez. Gondolok itt a bankbetétek hozamainak, hitelek törlesztöinek kiszámítására.
Látva a magyar emberek pénzügyi analfabétizmusára szerintem tanuld a matekot. Vagy téged is majd jól befűznek majd a bankok egy jónak tűnő személyi hitellel.
"Én el szoktam mondani, hogy nem kötelező érettségizni."
De én AKAROK érettségizni.
Csak a matekot utálom.
"Aki pedig nem hozza éves szinten a kötelező minimumot, azt könyörtelenül megbuktatom év végén."
Tegyen más is így veled, az élet más területén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!