Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha a Zrínyit...

Mennyire gáz, ha a Zrínyit nem tudtam másfél óra alatt befejezni?

Figyelt kérdés

Ma volt a 2. forduló. Tök nyugodtan csináltam, de úgy látszik túl lassan...22-es feladatig jutottam el, abból meg 2-t kihagytam, 1-et elrontottam. Elég gáznak érzem, mivel a többiek azt mondták unatkoztak és nagyon könnyű volt...

Amikor a tanár mondta, hogy 8 perc maradt be is pánikoltam, azután semmit sem csináltam:(

tegnap 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mit jelent, hogy semmit nem csináltál az utolsó percekben?

miért lenne gáz?

tegnap 20:35
 2/11 A kérdező kommentje:

Pánikoltam és próbáltam megcsinálni, azt ami könnyűnek tűnt eléggé elkapkodva, ami igazából egyenlő azzal, hogy semmit sem csináltam.

Azért, mert ők sokkal jobbat értek el kevesebb idő alatt...

tegnap 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

túlértékeled...

kapkodtál vagy leblokkoltál?

tegnap 20:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Mindkettő. De inkább leblokkoltam.
tegnap 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
akkor azzal foglalkozz inkább, miért volt blokk
tegnap 20:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Mert csak 8 perc volt hátra...legalábbis azt hiszem.
tegnap 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
nem biztos, lehet.
tegnap 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen a versenyen fog múlni a jövőd. Általában itt csúsznak el fejben a diákok. Semmi nem fog történni, ha nem sikerül. Elmentél, kész megpróbáltad. Egyáltalán nem szégyen, majd megpróbálsz mást megint. Inkább arra törekedj, hogy pszichésen legyél az ilyen helyzetekben nyugodt. Ez egy jó alkalom volt arra, hogy rájöjj változtatni kell a gondolkodásmódot. Sok vizsga lesz még az életedben, nyelvvizsga, kressz, egyetemi vizsgák, érettségi stb. A stressz nem segít, próbáld kizáni. Mindent meg lehet újra próbálni, ki lehet javítani, és sokan még is teszik. Ha bepánikolsz vegyél egy nagy levegőt, és ezt mondogasd magadban, mert úgy is lesz valami, megoldod a problémát. Ha nem megy a kizárás, javaslom a pszichológust.

Nyugalom ettől te nem vagy kevesebb vagy rosszabb ember. Csak senki sem egyforma. Mindenkinek vannak nehézségei az életben, a lényeg, hogy hogyan tudod ezeket kezelni.

tegnap 21:06
 9/11 anonim válasza:
Én sosem voltam versenyen, utált a matek tanárom, mindig le akarta húzni a jegyem és direkt rosszabbat adott. El voltam nyomva és lám programozó matematikus lettem. Aki meg járt versenyekre srác és kitűnőre értékelte matekból, elment jogi pályára, nem a matek érdekelte.
tegnap 21:22
 10/11 anonim válasza:
3-as voltam matekból a gimnázium alatt... ezt még hozzáteszem. Néha hozzátette, hogy jóindulatból...
tegnap 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!