Eljutottam arra a szintre, hogy az iskola csak arról szól, hogy megszerezzem a papírt, azt örüljek neki, de a valódi tudást, majd az iskolán kívül fogom megszerezni. Nem szomorú ez a magyar oktatási rendszerre nézve?
Figyelt kérdés
Az iskola nem tanít meg angolul, majd nekem kell magam felfogni, és kinenni angol nyelvterületre, ahol tényleg el tudom sajátítani ezt a nyelvet.okt. 11. 10:20
31/35 A kérdező kommentje:
Megadtam a választ. Azért járok iskolába, mert nem akarom, hogy komolyabb körben kinézzenek.
Ha van érettségid, az a lőtéri kutyát nem erdekli, de ha nincs, akkor kinéznek.
Nem akarok úgy magyarázkodni, mint ő:
okt. 11. 16:35
32/35 anonim válasza:
#28/#29: tehát olyan dolgokról beszélsz, amihez nem is értesz.
Szerintem több szót nem érdemel az egész.
33/35 NTBS válasza:
Legyél egyéni tanrendes.
Csak vizsgázni kell.
34/35 anonim válasza:
33, attól még nem tud tanulni...
32, már az elején látszott, hogy nem túl értelmes, ellenben annál inkább szeret okoskodni.
35/35 A kérdező kommentje:
34-es barátom, az nem baj, te ha nem tartasz túl értelmesnek. Sőt, az sem zavarna, ha azt gondolnád: egy meleg srác vagyok. Viszont légyszíves, többe írj ebbe a topikba, hiszen neked, mint értelmiséginek nem kell bajlódnod egy nem túl értelmes emberrel. Minden jót!
okt. 11. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!