Más is érzi úgy hogy nem úgy sikerült az érettségi ahogy tervezte és most teljesen szomorú miatta?
Én csak emelt kémiát írtam idén. De szintén rengeteget készültem, itthon mindig 85% körüli próbákat írtam, ennek ellenére szerintem nagyon elrontottam az írásbelit és baromi csalódott vagyok..
Próbálok a szóbelire készülgetni, mert tudom hogy az is sokat számít, de elég szar érzés, hogy annyi energiát belefektettem és mégsincs eredménye a munkámnak.
Nekem eredetileg állatorvosi volt a cél, de a kémiát úgy elszartam, hogy ez már valószínűleg nem fog összejönni (nekem is max ilyen 65%-ra sikerült szóbeli nélkül). Pedig a közepeim mind bőven 80% felettiek lettek, az emelt bioszom is 80%-os lett, de ezzel a kémiával csak kb 425 pontom lesz, ami az állatorvosira édes kevés.. Már csak abban reménykedek, hogy a B tervem (ATE-zoológus) összejöjjön ennyi ponttal.
(Amúgy hogyan jött ki neked duplázással 440 pont, ha a kémiát 60%-nak számoltad?)
Tavaly kitűnő voltam a vitt tárgyakból idén matekbol kaptam négyest így az majdnem maxos volt, és számolt valami érettségi átlagot is a 100 pontból ott is majdnem 100at kaptam de igazából fogalmam sincs az mi volt, annyira nem néztem meg😅 holnap újra kiszamolom
Amugy en bízok benned! Szerintem biztos jobb lesz, szobelivel meg aztán végképp
Köszönöm, én is nagyon szurkolok neked! <3
De amúgy ha 440 pontod van, akkor szerintem nincs miért izgulnod. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!