Jennyrubyjanee kérdése:
Mi történik ha nem tudtam minden kreditet teljesíteni egy félévben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most vagyok a harmadik félévemben az egyetemen, és eddig az összes korábbi félévemben sikerült teljesítenem az összes kreditet. Sajnos ez a félév nem úgy alakult, ahogy terveztem, és három tárgyat nem tudtam teljesíteni, így a 32 kredit helyett csak 25-öt szereztem meg.
Ez milyen hatással lehet a következő félévemre? Maradhatok állami finanszírozású helyen, vagy ezzel már lehetnek problémák? Azon is gondolkodom, hogy a következő félévtől levelezőn folytatnám. Ez hogyan befolyásolná a helyzetemet? Lesz ebből bármilyen problémám?
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
tegnap 20:49
1/1 anonim válasza:
Az utolsó két félévben kell lennie 36-nak, tehát még maradhatsz. Annyi probléma lesz, hogy ami a bukott tárgyakra épül azt nem veheted fel, így annyival kevesebb kredited lesz következő félévben. Ha szerencséd van és meghirdetik a bukott tárgyakat keresztfélévben (akár CV módon, azaz óra nincs, Csak Vizsga) akkor azzal kipótolhatod, de ha nem akkor nagyon számolni kell, akár szabadon választott tárgyakkal kipótolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!