Eljutottam arra a szintre, hogy az iskola csak arról szól, hogy megszerezzem a papírt, azt örüljek neki, de a valódi tudást, majd az iskolán kívül fogom megszerezni. Nem szomorú ez a magyar oktatási rendszerre nézve?
"Én jó suliba jártam és nagyrészt jó tanáraim voltak"
Nem. Neked csak szerencséd van, mert jó képességű ember vagy.
Ha Varga Irént hallgattatnék veled, azt is megtanulnád, mert úgy szív az agyad, mint a szivacs. Egyszerűen megjegyzed.
Barátom, sem az iskoládnak, sem a tanáraidnak semmilyen szerepe nincs a teljesítményedben. Ez csak egy illúzió.
A szellemi képességeket nagyon egyszerűen ki lehetne szűrni, és ezáltal meg lehetne akadályozni, hogy olyan tanulók menjenek jó iskolába, akik nem valók oda. Erre való a MENSA teszt.
A felvételiző diákokkal ki lehetne töltetni egyet, aztán aki 110 alatt teljesít, azt eleve fel sem veszik.
Kérdezd meg a tanárokat, hogy miért nem teszik ezt és miért tűrnek meg olyanokat, mint én. :)
"nem kell mindenkinek érettségi meg egyetem."
Az egyetemet nem fogok megcsinálni, hanem vállalkozni fogok, mint nagyapám, és halálra keresem magam.
Az érettségit sem csinálnám meg. Legszívesebben már most otthagynám az iskolát.
CSAK azért csinálom meg, hogy ha bekerülök majd egy elit társaságba ne nézzenek ki, hogy "nyócáltalánosom" van. Legalább egy érettségizett ember legyen belőlem.
Ennyi.
"Az egyetemet nem fogok megcsinálni, hanem vállalkozni fogok, mint nagyapám, és halálra keresem magam."
Még mindig nem írtad, milyen vállalkozásod lesz.
"Még mindig nem írtad, milyen vállalkozásod lesz."
Még nem tudom. Majd kitalálok valamit, ahogy nagyapám tette.
Majd azt fogom nézni, hogy abban az időben mire lesz kereslet.
Addigra remélhetőleg a közösségi médiában is ismertebb leszek, így meglesz a reklámom is.
Nagy az arcod és az egód. Sebaj majd 5 év múlva csődbement vállalkozó leszel és közmunkásként tengeted majd az életedet.
Ha annyira jó vagy akkor miért jársz egyáltalán iskolába. Legyél hirtelen milliárdos és ne a gyakorin oszd az észt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!