Váltsak sulit az exem miatt?
Figyelt kérdés
10dikes fiu vagyok es 9dik vegen osszejottem az osztalytarsammal aki viszont 1,5 honapja szakitott velem, (nem haraggal valtunk el) es most ha bemegyek a suliba es latom akkor igy mintha kinoznanak es mar volt hogy oran ulok es raneztem es igy lehajtott fejjel sirtam es ha baratokkal vagyok meg elmegy a suli de ha egyszer latom igy elmegy az eletkedvem (ami most alapbol sincs), es ugy viselkedunk mint az idegenek. De osztalyt is valthatok a sajat osztalyomban ugyis keves emberrel vagyok joban marmint ugy igazanszept. 6. 13:57
2/8 anonim válasza:
Ne. 10-es vagy és már volt csajod, well done.
viselkedj vele normálisan
3/8 anonim válasza:
1,5 hónap semmi. Ha még évekről lenne szó.
4/8 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. És a másik suli az általános legyen, hogy megtanulj írni.
5/8 SZTANN válasza:
MINEK?! És majd más iskolában is lesz egy néhány hetes kapcsolatod, és ha vége, akkor megint pályát váltasz? Próbálj meg értelmesen gondolkodni, mi a fontosabb (az iskola, az életed vagy a volt kis kapcsolatod)! Nehogy már ezen nyávogj (pláne ha semmi súlyos nincs, még csak harag sem), és minden másnak a rovására menjen! Ne törődj vele, figyelj a fontos dolgokra, hamarosan lesz másik barátnőd is (de ne éldd bele magad, hogy az már örök). Egyáltalán még nem ez a lényeg.
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak szard le és emelkedj fölé. Hülye kis liba ne foglalkozz vele és mutasd meg hogy ez a te területed
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne, én 9-10 be jártam ugyanazzal a pasival, 10 végén szakítottunk de megse fordult volna a fejembe, hogy azért otthagyjam az adott sulit mert ő ottvan. Egyszerűen nem beszéltünk egymással és ennyi. Persze nem mondom az eleje nehéz volt de mivel közös megegyezés alapján ment a dolog, igy abban maradtunk, hogy 2 év kapcsolat miatt senki nem akarja eldobni az álmait.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!