Nem tudom mit csináljak, szerintetek váltsak sulit vagy mi legyen?
Tipikus pszichés blokkolás.
A pszichológia szigorlaton történt velem, hogy nagyon kacifántos tételt húztam. Visszaadtam, hogy majd jövök pótszigorlatra. Azt mondta, hogy jól van, ez pánik, kimondtam, de most akkor üljek vissza, kezdjek hozzá a vázlathoz, mindent írjak le, ami eszembe jut.
Levezetett két másik vizsgázót, aztán elkezdte alapkérdésekkel, s némi kacskaringókkal úgy eljutottunk a tételem kifejtéséhez, hogy észre sem vettem, mindenre jó válaszokat adtam. Azt mondta mosolyogva: Na, ugye?
Szóval uccu neki! Most már a véghajrá jön, lesz, ami lesz, nem dobod ki a 4 évedet a kukába, azt a sok időt, pénzt, kínlódást meg főleg, amit belefeccöltél. Mégiscsak tanultál, hát azt tessék oklevéllel elismertetni! Fog az menni!👍👍👍
Mindenképp fejezd be bármennyire úgy érzed most,hogy nem szeretnéd.Beletettél 4 évet,néhány hónap múlva a kezedben a diploma érte,ha összeszeded magad.Semmit nem veszítesz,ha megcsinálod.Maximum nem használod,de akkor is ott van,több mint a semmi.Amúgy sosem tudhatod mikor veszed hasznát és az önéletrajzba is jó pont.
Nem is értem,hogy ez miért kérdés már ilyen helyzetben.
Tanulni utána is tanulhatsz mást 6 évet finanszíroz az állam,marad 2 éved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!